REKLAMI GEÇ

Başbakanlık Korumaları Denizli’de

Başbakanlık Korumaları Denizli’de

Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erdoğan’ın hafta sonu kente gerçekleştireceği ziyaret öncesi Denizli’de. Öncü tim olarak tabir edilen 15 kişilik ekip, program içerisindeki tüm noktalarda güvenlik incelemesi yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2013 Çarşamba, 13:28

Denizli hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanıyor. Yerel yöneticiler bu önemli ev sahipliği için fazla mesaide. Güvenlik önlemleri hat safhada. Cumartesi ve Pazar günü

Denizli’de toplu açılışlar ve mitinglerin de yer alacağı Erdoğan ziyaretine günler kala Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığı’na bağlı özel bir tim kente geldi. Öncü tim olarak tabir edilen uzman ekip Başbakan Erdoğan’ın programında yer alacak tüm noktalarda detaylı güvenlik incelemesi ve planlama yapıyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün üst düzey yetkililerinin de refakat ettiği ekip Başbakan’ın Erdoğan’ın Denizli il merkezi ve ilçelerdeki hem ziyaret ve etkinlik noktaları hem de güzergahlarını geziyor.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 26 Eylül 2013, 11:07

eylemler için halkını da provakatörler gibi görenler acımasızca polisi devreye sokarlar. şimdi ise hem kendini pravakatörlerden korumak hemde halkını korumak için güvenlik önlemi alıyor pardon kendi %50sini korumak için mi demeliydim

hakki   -  Bağlantı 26 Eylül 2013, 00:48

halkindan bu kadar korkan bir başbakan. peh..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı