REKLAMI GEÇ

Yurtseven: Belediye personeline miting baskısı yapılıyor

Yurtseven: Belediye personeline miting baskısı yapılıyor

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 1500 Denizli Belediyesi çalışanının telefonla aranarak, Başbakan Erdoğan’ın mitingine katılmaları için baskı yapıldığını açıkladı. Yurtseven, “Başbakan’a yaranmak için çalışanlarına aba altından sopa gösteriyorlar” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2013 Cuma, 11:41

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Başbakan’ın Denizli ziyaretine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu. Yurtseven, Denizli Belediyesi yönetiminin, Başbakan’ın siyasi şova dönüştürülen Denizli ziyaretindeki programlarına katılmaları için çalışanlarına baskı yaptığını açıkladı. Denizli Belediyesi çalışanlarından şikayetler aldıklarını belirten Yurtseven, “

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelişi açılışlar adı altında siyasi propagandaya dönüştürülürken,Denizli Belediyesi personeline ‘Aba altından sopa’ gösterilerek açılış mitingine
katılmaları talimatının verilmesi AKP tipi siyaset anlayışının baskıcı yönünü bir kez daha ortaya çıkarmıştır. AKP’li Denizli Belediye başkanı Osman Zolan, Başbakan’ın gözüne girmek ve tekrar aday gösterilebilmek uğruna belediye personelini sergileyecekleri siyasi şova alet etmiştir. Buna karşın belediyenin muhalefete mensup belediye meclis üyelerine davetiye gönderilmediği gibi telefonla davet çağrısı bile yapılmamıştır” dedi.

“TEK TEK TELEFON AÇIYORLAR”
Denizli Belediyesi çalışanlarının telefonla aranarak mitinge katılmaları talimatı verildiğini ifade eden Yurtseven, “Açılış adıyla Gezi parkı protestolarına sahne olan Çınar Meydanı’nı AKP’nin mitingine dönüştürmek isteyen zihniyetin 1500 dolayındaki belediye personeline telefonla ‘’katılın’’ talimatı vermesi siyaset ahlakı adına çirkin,yakışıksız ve etik dışıdır. Bizi arayarak tepkilerini dile getiren belediye çalışanları ‘Biz AKP’nin kobayı değiliz’ diyerek isyan etmektedir. İktidar gücünü hoyratça kullanan ve baskıcı özelliğini seçimler öncesi yeniden hortlatan AKP’yi şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz” diye konuştu.

“UTANMASALAR TUVALET AÇILIŞI DA YAPTIRACAKLAR”
Başbakan Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde açılışını yapacağı yatırımlar arasında mezarlık duvarı tadilatları ve cami bahçesi düzenlemelerinin de bulunduğunu belirten Yurtseven, “Başbakan’ın açılışını yapacağı tesisler arasında içme suyu depolarının bakım ve onarımı, İncilipınar Parkı ışıklı su oyunları, mezarlık duvarları ile camilerin bahçe düzenlemesi de bulunmaktadır. Anlaşılan o ki utanmasalar Başbakan’a neredeyse yeni tuvalet binalarının açılışını bile yaptıracaklar. Gerçekleri kamuoyunun bilgisine sunuyor, yaşananları Denizli halkının takdirine bırakıyoruz” dedi.

Yorumlar

isimsiz   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 18:53

Doğru söze yoruma gerek yok baskı yaparak aba altından soba göstererek personeli miting alanına çağırıyorlar şahin beyin dediğinede katılmıyorum şikayet edenleri chp li değil akp ye oy vermiş kişişlerdir.

sahin   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 12:25

Başka türlu chp nasıl mahşete taşınsın degıl mı şikayet edenlerde chplidir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı