REKLAMI GEÇ

“Bu köprü hayat kurtaracak”

“Bu köprü hayat kurtaracak”

Denizli-Antalya Karayolu üzerinde yapımı devam eden Yunus Emre Üst Geçidi’nin montaj çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu köprü hayat kurtaracak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2013 Cumartesi, 17:43

Denizli Belediyesi, şehirlerarası karayollarında köprülü kavşak yapımlarının ardından zaman içerisinde ihtiyaç duyulan yerlere de yaya üst geçitlerinin yapımına devam ediyor. Bu kapsamda Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan şehirlerarası karayolu üzerine şehrin 10. üst geçidi olacak Yunus Emre Yaya Üst Geçidi’nin yapımına devam eden Denizli Belediyesi bu güzergah da hem yaya hem de araç trafiğini daha güvenli kılacağını söyleyen Belediye Başkanı Osman Zolan, montaj çalışmalarını yerinde izledi.

İnsan hayatının her şeyden önemli olduğunu dile getiren ve Denizli’de yapılan üst geçitler sayesinde karşıdan karşıya geçişlerde yaralanmalı ve ölümlü kazaların minimuma indiğine dikkat çeken Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: Denizli’ye yeni bir hizmet yeni bir güzelliğimizin gelmesi konusunda son noktaya gelmiş durumdayız. Yunus Emre Üst geçidi Denizlimizin 10. Yaya üst geçidi. Tabi bu geçidin ayrı bir özelliği var en uzun platformu olan geçit. 65 metre tek parça halinde ayağı olmadan trafikteki güvenliği sağlayacak şekilde kullanabilecek. Biz yine gece gündüz Denizlimizin hizmetindeyiz. Şuanda saatler gece yarısını çoktan geçti. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden montaj çalışmasını izliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Denizlimize hak ettiği hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bu günde o hizmetlerden bir tanesini gerçekleştirdik. Bu hayırlı günlerde hayırlı işler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Denizli’nin ilk asma köprü görünümlü üst geçidi olan Yunus Emre Yaya Üst Geçidi, 65 m uzunluğunda olacak. Platform genişliği ise 4 metre. Kemer yüksekliği 15 m olan üst geçit için 200 ton çelik kullanılacak.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 27 Temmuz 2013, 19:41

herşey iyi güzel niyet de güzel de malesef köprünün yeri yanlış.bunun yeri az aşağıdaki ulus kavşağı olmalıydı.muhtemelen diğer üst geçitlere mesafe orantılı düşünüldüğü için yer olarak burası seçildi ama yanlış yer seçildi.diğer lunaparkı geçince ve de tüp geçit yanındaki üst geçitlerle orantılamaya çalışmışlar ama işte düğmeyi birkez yanlış iliklediğinizde hep yanlış gidiyor.en çok kaza ulus kavşağında olmaktadır.çünkü araçların hareket yönü orada çok yönlüdür inanmayan gelsin baksın ya da araştırsın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı