REKLAMI GEÇ

Verdiği sözü unuttu mu?

Verdiği sözü unuttu mu?

Karakurt Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen CHP Denizli Merkez İlçe Örgütü yöneticileri, sıkıntıları dinledi. Karakurtlular, Belediye Başkanı Zolan’ın Ocak ayında yaptığı toplantıda verdiği sözleri yerine getirmediğini öne sürdü ve bu konuda yardım istedi.

/ DENİZLİHABER / 5 Eylül 2012 Çarşamba, 12:25

1100 nüfusa sahip Karakurt Mahallesi sakinleri, CHP Merkez ilçe yöneticilerini mahallelerine davet ederek sorunlarını dile getirdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geçtiğimiz Ocak ayında mahalle sakinleriyle toplantı yaptığını, bu ziyaretin gazetelerde “Karakurt’a Zolan sözü” başlığıyla haber olduğunu anlatan vatandaşlar, “Bize ‘çözülmeyen hiçbir sorununuz kalmayacak’ sözü verdi. Kanalizasyon, yol, su ve mezar yeri konusundaki sorunların tümünü çözeceğiz diye vaatte bulundu. Ama tek bir sorunumuzu bile çözmedi” dediler.

Toplantıda söz alarak konuşan Nuray Çelik, İbrahim Kaplan, Dudu Kocaalan, Ali Taşçıoğlu ve Ayşe Özcan, yaşadıkları sorunları özetleyerek şunları söyledi:

“Denizli Belediyesi hiçbir derdimize derman olmuyor.Karakurt mahrumiyet bölgesi haline geldi. Kendimizi kaderine terk edilmiş gibi hissediyoruz. Kanalizasyonumuz yok, alt yapımız yok. Ulaşım sorunumuz had safhada. Yollarımız bile asfaltlanmıyor. Mezarlık konusu ise en büyük sorun. Eski mezarlığı kullanamıyoruz, yeni mezarlığa defin yapamıyoruz. Kayhan ve Bağbaşı mezarlıklarına gidiyoruz. Çocukların oynayacağı bir park yerimiz bir pazar yerimiz bile yok. Mahallemiz hafriyat artıklarının döküldüğü mezbeleye dönüştü, astım hastalığı yaygınlaştı. Mahalle miyiz, mezra mıyız bilemedik. Belediye’den üvey evlat muamelesi görmekten bıktık. Hem söz veriyorlar, hem sözlerini tutmuyorlar.’’

Karakurt Mahallesi muhtarı Kamil Ateş ise vatandaşların anlattığı sorunların doğru olduğunu belirterek, belediye hizmetlerinden yararlanamadıklarını ifade etti. CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Teoman Sancar da, kendilerine aktarılan tüm sorunları mecliste gündeme getirerek takipçisi olacaklarını söyledi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven belediye hizmetlerinin tüm mahallelere eşit ve adaletli dağıtılması gerektiğini belirterek, “Siz kim söz veriyorsa verdiği o sözün hesabını sorun. Hakkınıza da sahip çıkın oyunuza da. Karakurt Mahallesi sorunlar yumağı haline gelmiş. Denizli’de her mahalle Karakurt gibi gerektiğinde hesap sormasını bilmeli. CHP olarak biz üzerimize düşen görevi yapacağız, bu sorunları kamuoyuyla paylaşacağız. Çözümü konusunda tüm yöntemleri deneyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı