REKLAMI GEÇ

“Ne kadar gelir aktardınız? “

“Ne kadar gelir aktardınız? “

Denizli Belediye Meclisi CHP Grubu, Meclis Başkanı’na verdiği soru önergesinde, çoğunluğunu AKP’li Meclis üyelerinin oluşturduğu Belediyespor’a, belediye gelirlerinden ne kadar aktarıldığını sordu.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2013 Perşembe, 18:27

Denizli Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirdi. Toplantıda, Meclis Başkanlığına soru önergesi veren Belediye Meclisi CHP grubu, Denizlispor’un gelirlerini sordu.

Geçtiğimiz hafta kongreye giden ve takımı küme düşüren yönetimin yeniden seçilmesini eleştiren CHP Grubu adına Başkan vekili Teoman Sancar, Meclis Başkanı Şamil Çınar’a verdiği soru önergesinde, “ Denizli Belediye Spor Denizli Belediyesi’nin adıyla anılan bir Spor Kulübüdür. Denizli Belediyesi’nce ciddi anlamda Maddi ve Manevi destek sağlandığını bildiğimiz ve 2.Lig de oynayan Belediye Spor Futbol Takımımız geçtiğimiz Sezon Ligdeki mücadelesi başarısızlıkla sonuçlanmış ve Denizli Belediye Spor küme düşmüştür.Gazete ve Televizyonlarda gördüğümüz kadarıyla yakın zaman da Kulübün Kongre’si yapılarak Kulübü küme düşüren yani Biz’e göre geçtiğimiz Sezon başarısız olan Yönetim tekrar seçilmiştir Halbuki bir çok Spor kulübü bu davranışın tersine Takımı Lig’den düşünce gelenek gereği İstifa edip yeni bir Yönetime yol açarken bu arada nedense aynı Kişiler devam etmeye çalışmaktadır” dedi.

“NE KADAR GELİR AKTARDINIZ ?”
Denizli Belediyespor’un gelirlerini de gündeme taşıyan CHP Grubu, “Denizli Belediye Spor ile Denizli Belediyesi arasındaki Ekonomik ve Hukuki bağlar nedir?

Denizli Belediye Spor ile BELTAŞ arasındaki Ekonomik ve Hukuki bağlar nedir?

Denizli Belediyesi,Belediye Spor’a hangi Otoparkların Gelirini vermekte ve 2009 Yılından bu yana ne kadar Gelir aktarımı yapılmıştır?

Denizli Belediye spor Denizli Belediyesi’nin adını ve Ünvanını kullanmakta olmasına rağmen bu Kulübün İdaresi Kimler tarafından yapılmakta ve Belediye Meclisi’ne neden bilgi aktarımı yapılmamaktadır?” gibi sorunları meclis gündemine taşıdı.

“NEDEN AKP’Lİ ÜYELER YÖNETİMDE”
CHP Grubu ayrıca “Küme düşmesinde Kimlerin nasıl hataları olduğu tespit edilmiştir ve neden ısrarla başarısız olmuş bir Yönetim tekrar atanmaktadır?

Yönetim Kurulu’nun çoğunluğunun AKP’li Belediye Meclis Üyeleri’nden oluşmasındaki amaç nedir?, Böyle Denizli’ye mal olmuş bir Profesyonel Spor Kulübü olan Denizli Belediye Spor Kulübü’nün Kongresinde ve Yönetimlerinin oluşumunda sadece AKP’li Meclis Üyeleri’nin bulunması Denizli Belediyesi’nin demokratik temsil hakkını sağlamakta mıdır?” sorularına da yer verildiği önergenin Meclis Başkanı’na v sorularına yer verdiği önergelerinin kendileri yazılı olarak yanıtlanmasını talep etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı