REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi 136 yaşında

Denizli Belediyesi 136 yaşında

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyesi’nin kuruluşunun 136. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan: “Denizli Belediyesi farklı belediyecilik anlayışıyla yurtiçinde ve yurtdışında pek çok belediyeye örnek oluyorsa ve bugün Denizli’de yaşamak ayrıcalıksa bunda herkesin emeği var. Bu şehre emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Ekim 2012 Pazartesi, 14:37

Denizli Belediyesi, kuruluşunun 136. yılını kutluyor. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyesi’nin hizmet kalitesini sürekli artırdığını ve Türkiye’nin en seçkin belediyeleri arasında yerini aldığını kaydederek, ‘Denizli Belediyesi çatısı altında her kim bu millete hizmet etmişse Allah ondan razı olsun’ dedi.

Denizli Belediyesi’nin insan odaklı yönetim anlayışında olduğunu vurgulayan Başkan Zolan mesajında şu görüşlere yer verdi: “Kurulduğumuz ilk yıllarda mütevazi bir belediye yapısı ve sınırlı bir hizmet anlayışı varken bugün çok yol kat edildi ve hizmet anlayışı da değişti. Denizli Belediyesi hizmet kalitesini sürekli artırmış ve Türkiye’nin en seçkin belediyeleri arasında yerini almıştır. Bugün gelinen noktada kentin her köşesinde belediyeyi görürsünüz. Denizli Belediyesi farklı belediyecilik anlayışıyla yurtiçinde ve yurtdışında pek çok belediyeye örnek oluyorsa ve bugün Denizli’de yaşamak ayrıcalıksa bunda herkesin emeği var. 136 yılda binlerce insanımız, belediye çatısı altında Denizli’miz için emek harcamıştır. Her kim ki bu millete hizmet ettiyse binlerce kez teşekkür ediyorum. Yaşayan bütün belediye başkanlarına, kente hizmet etmiş olan tüm arkadaşlarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Hayatta olmayıp aramızdan ayrılanlara da Allah’tan rahmet diliyorum.”

Denizli Belediyesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yarın saat 11:00’de Çınar Meydanı’nda sade bir tören gerçekleştirilecek. Belediye personelinin katılacağı törende Atatürk heykeline çelenk sunulacak.

Yorumlar

Ercan   -  Bağlantı 9 Kasım 2012, 20:54

SAYIN BAŞKAN BİRDE DENİZLİ BELEDİYESİNİN KAÇ LİRA BORCU VAR BİRDE BUNU AÇIKLASAN ÇOK SÜPER OLUR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı