REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi OHSAS belgesi aldı

Denizli Belediyesi OHSAS belgesi aldı

Denizli Belediyesi, yapılan denetimler sonucunda uluslararası akreditasyonu bulunan Albert QA Uluslararası Teknik Kontrol ve Belgelendirme Şirketi’nden OHSAS 18001:2007 olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2013 Cuma, 14:43

Denizli Belediyesi, OHSAS 18001:2007 belgesi aldı. Denizli Belediyesi’ne İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni Albert QA Uluslararası Teknik Kontrol ve Belgelendirme Şirketi verdi.

Şirket Temsilcisi Alper Öztürk, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek belgeyi sundu. Ziyarete Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve Entegre Sistemler Yöneticisi Mustafa Ünal ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nadir Savaş Öter ve yönetim ekibi katıldı.

Başkan Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli Belediyesi’nin söz konusu belgeyi alan Türkiye’deki ender belediyeler arasında yer aldığını kaydetti. Zolan, belediyede, ‘önce güvenlik ve iş sağlığı’ anlayışıyla hizmet edildiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından firma temsilcisi Öztürk, OHSAS 18001:2007 olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni Başkan Zolan’a takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı