REKLAMI GEÇ

Belediye personeline Türkçevizyon baskısı

Belediye personeline Türkçevizyon baskısı

Denizli Belediyesi personeline bu akşam Pamukkale’de yapılacak Türkçevizyon konserine aileleriyle birlikte katılmaları için baskı yapıldığı iddia edildi. Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Sarıca, kendisi dahil personelin arandığını, konsere katılmayanların savunmalarının alınacağı söylenerek tehdit edildiklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2013 Cumartesi, 13:20

Denizli Belediyesi’nin TRT ile birlikte düzenlediği Türkçevizyon konseri, bu akşam Pamukkale Antik Tiyatro’da gerçekleştirilecek. Konsere katılımın yoğun olmasını sağlamak amacıyla Pamukkale’ye girişler ve konserin ücretsiz olduğu, ulaşım için de şehir içinden otobüsler kaldırılacağı duyuruldu.

“SAVUNMANIZI ALIRIZ” TEHDİDİ
Bu arada katılımın artırılması için Denizli Belediyesi personeline de baskı yapıldığı iddia edildi. İddianın sahibi Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Sarıca.

Belediye bünyesindeki müdürlüklerin sekreterliklerinden, çalışanlara önce SMS atıldığını, daha sonra da telefonlar açılarak, “Ailelerinizle birlikte konsere geleceksiniz. Gelmeyenlerin savunmaları alınacak” denildiğini söyledi. Sarıca, “Beni de aradılar. Konsere ailelerimizle birlikte gitmemiz gerektiğini söylediler. Birçok belediye personeli arkadaşımı da aradılar. Savunma alacaklarını söyleyerek gözdağı veriyorlar. Personelin böyle bir mecburiyeti yok. Savunma almaları da idari ve hukuki açıdan mümkün değil” dedi.

Yorumlar

ssg   -  Bağlantı 15 Eylül 2013, 11:27

akp nin diktatörlüğüne giden yolda ona oy verenlere müstehaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı