REKLAMI GEÇ

Bulut, sorun dinledi

Bulut, sorun dinledi

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut 1200 evler mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Bulut, kentte karanlık nokta kalmayacağını her yerin aydınlatılacağını belirterek, ‘Karanlıkla mücadelede en önemli şey aydınlık. Yılsonuna kadar ekip sayımızı iki katına çıkaracağız. Ara sokaklar dâhil bir polis aracının tepe lambasını yanarken göreceksiniz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2012 Perşembe, 15:27

İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli’de göreve başladığı günden bu yana halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Bulut, vatandaşlarla bu kez Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün ‘Güvenli Mahalle, Gülümseyen Huzurlu Toplum’ projesi kapsamında 1200 evler Ali Baysal İlköğretim Okulu’nda bir araya geldi.

Sürekli not aldı
Vatandaşlara güvenlik konusunda sunumu Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Taner Korkut yaptı. Toplantıya katılan vatandaşlar sunumun sonunda Emniyet Müdürü Zeki
Bulut’a sorular yöneltti. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinlemeye özen gösteren Bulut, sürekli not aldı. Vatandaşın sorunlarını dinleyen Bulut, göreve geldiği günden itibaren Denizli’nin sorunlarının ve asayiş problemlerini yakından incelediğini belirterek, “ Teşkilat olarak halkla beraber iç içe olacağız. Burada bana aktardığınız problemlerin çözümü birinci önceliğimiz” dedi.

‘Ekip sayımız artacak’
Bulut, ekip sayısının yetersiz olduğunu yılsonunda bunun çözüme kavuşturulacağını söyledi. Gerekirse araç kiralayacaklarını da söyleyen Bulut, “İlk geldiğim günlerden itibaren dikkatimi çeken noktalardan biri ekip sayımızın yetersiz olması. Bende arkadaşlarıma bu noktada bir hedef çıkarttım. Arkadaşlarım da bu konuda çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Kendi imkânlarımız dâhilinde yılsonuna kadar şu anda mevcut olan ekip sayımızı iki katına çıkaracağız. Bu konuda çok ciddi çalışmamız var. Gerekirse arkadaşlarıma rica da bulundum. Araç sayımız yetmezse araç kiralayacağız. Yılsonuna kadar bu sisteme geçeceğiz. Her sokakta tepe lambası yanan ekip otomobilleri, ara sokaklarda sürekli dolaşan polisler göreceksiniz” dedi.

‘Çocuklar konusunda çok hassasım’
Müdür Bulut, çocuklar konusunda çok hassas olduğunu belirterek “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biz suçun her türüyle mücadele ediyoruz. Fakat burada mücadele ederken günün şartları içinde var olanıyla mücadele ediyoruz. Biz çocuklarımızı doğru yönlere sevk edemezsek başkalarının ellerine teslim edersek yarın suçun sayısı da artacaktır. Bu da bizi en fazla üzecek noktadır. Çocukları çok seviyorum. Bu konuda hassasım” dedi.

‘Denizli’de karanlık nokta kalmayacak’
Özellikle şehrin genelinde Aydem ve Denizli Belediyesi ile koordinasyon kurarak, karanlık bölge kalmaması için mücadele edeceklerini söyleyen Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut,
“Denizli’de parklar, sokaklar, caddeler her yer aydınlık olacak. Çünkü her karanlık nokta kötü şeylerin olacağına delalettir. Akşam geç saate kadar geziyorum. Seviyorum çünkü. Denizli’de hiç lambası çalışmayan bir park ve sokak olmamalı. Ekiplerimizi de bu konuda uyardım. Her lamba yanacak dedim. Hatta lambası yanmayan yerlerin tespitini yapın tutanak hazırlayın ve gerekli yerlere bildirelim dedim. Bununla ilgili trafik ekiplerine bile talimat verdim. Karanlıkla mücadelede en önemli şey aydınlık” dedi.

Yorumlar

piyanist   -  Bağlantı 16 Kasım 2012, 11:44

yeni müdüre güveniyoruz,çalışmalarında başarılar dileriz.

kemal   -  Bağlantı 16 Kasım 2012, 09:54

Denizli de inanılmaz derecede park ihlali var adamlar kırmızı ışığa park ediyolar hem de gayet işlek caddelere.Park ihlalleri azalsa trafik bu kadar tıkanmaz bu adamlar yüzünden çoğu cadde tek şerit akıyo e tabi ışıklarda olunca trafik iş çıkışı kitleniyor.

fetullah erdoğan   -  Bağlantı 15 Kasım 2012, 16:52

trafik kurallarına riayet etmeyenlere acıma abi. cezayı az verme abi gözünü seveyim. kırmızı ışıkta geçenlere, telefonla konuşa konuşa gidenlere bas abi cezayı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı