REKLAMI GEÇ

Çınar Meydanı’nı boş bırakmıyorlar

Çınar Meydanı’nı boş bırakmıyorlar

Denizli’de Gezi Direnişi eylemleri ısrarla devam ediyor. Direnişçiler Çınar Meydanı’nı 22 gündür boş bırakmıyor. Akşam saat 19.00’da toplanan kalabalık, mumlarla yazdığı “Umut İnsanda’ yazısının etrafından toplanarak türküler söylediler, şiirler okudular.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2013 Cumartesi, 11:50

Denizlililer Gezi Parkı eylemlerini desteklemek amacıyla başlattıkları eylemlerini sürdürüyor. Her kesimden ve görüşten Denizlili her gün saat 19.00’da Çınar Meydanı’nda toplanıp, Taksim Gezi Parkı direnişinde polisin aşırı güç kullanmasına karşı tepkilerini dile getiriyor.

Denizlili direnişçiler her gün gerçekleştirdikleri çeşitli protestolarla İnsanların temel haklarını kullanmalarının yasaklanmaması gerektiğini hatırlatıyorlar.

POST-İT’LER GERİ GELDİ
Denizli halkının çok tuttuğu post-it protestosu, yeniden başladı. Bu kez Horoz Heykeli’ni çevreleyen kabine değil, iple ağaçlara astıkları filelere, duygularını, düşüncelerini ve eleştirilerini yazan vatandaşlar, siyah tokalarla tutturuyorlar. Post-it protesto yine Denizlililerin, ilgi odağı oldu.denizli-gezi-parki-eylemi-23-gün (1)

DEVRİM KÜTÜPHANESİ OLUŞTURULACAK
Çınar Meydanı’nıda devrim kitaplarını sergileyen bir direnişçi, ileriki günlerde Denizli’de Devrim Kütüphanesi’nin kurulması için hazırlık yaptığını belirtti. Taksim ve Denizli’ye Devrim Kütüphanesi’ni kazandırmak amacıyla, vatandaşları çağrıda bulunan bu vatandaş, kitap bağışında bulunulmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı