REKLAMI GEÇ

Çılgın proje iddiası

Çılgın  proje iddiası

Facebook’ta paylaşılan bir fotoğraf ve üzerinde yazan iddia dikkat çekici. Denizli Belediyesi’ne yönelik Gökpınar Barajı’yla ilgili dikkat çekici o çılgın iddia, görenler tarafından ‘neden olmasın’ şeklinde yorumlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2013 Cumartesi, 15:59

DENİZLİHABER
Facebook’ta Gökpınar Barajı ile ilgili ortaya atılan iddia son zamanların en çok ilgi çeken konularından biri oldu.

Memleketimin Kokusu sayfasındaki paylaşımda Gökpınar Barajı’nın uydu görüntüsü gösterilerek, horoza benzerliğine vurgu yapıldı.

Denizli Belediyesi’nin beton bentlerle göleti horoz şekline çevireceğine ilişkin iddiası, Denizli Belediyesi’nin herkesten sakladığı çılgın projesi olarak lanse edilirken, yüzde tebessüm ettiren bu iddia onlarca Denizlilinin de dikkatinden kaçmadı.

Çok sayıda beğeni alan ve paylaşılan o iddia görenlerin kafasında “Neden olmasın” sorusunu doğurdu.denizli-gokpınar-icin-cilgin-iddia-iç

Denizli’nin simgesi olan Denizli Horozu’nu anımsatan Gökpınar Barajı’na yönelik yakıştırmanın yapıldığı bu iddianın gerçek olup olmadığını ise zaman gösterecek.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 11 Nisan 2013, 19:10

hadi bu projeyi geçtim çoğu projeyi geçtiö bilbordlarda dolusuyla proje var hangisi yapılacak genel seçimlerde de o kadar çok proje vardı ki denizli için içlerinden bir kaçı yapıla bilir çünkü proje uzun uğraş gerektirir ve benim dikkat ettiğim proje çok acayip incilipınara alt yapı yapılacak projesi şaşdım okuduğumda neden mi incilipınarın daha yeni üst yapısı yapıldığı için

Meşcere   -  Bağlantı 18 Mart 2013, 11:34

Canlı yaşamında en önemli nimet su’dur.Gökpınar göletinin Horoz şekline beton bentlerle dönüştürülmesinden ziyade,50-100 yıllık uzun vadeli bir planlama ile ileriki yıllarda içme suyu olarak kullanılması amacıyla bir projelendirme yapılması daha elzemdir.Her ne kadar içme suyu amaçlı Akbaş göletinin yakın bir süreçte devreye girmesi ile ,Denizli ve çevresindeki yerleşim yerlerinin daha sağlıklı bir içme suyuna kavuşması artık çok yakın.Kaklık ve kocabaş kasabası gibi,bazı yerleşim yerlerinin içme suyu kalitesi malum.Peki ya 50 yıl ,100 yıl sonra ?Bu nedenle Gökpınar göletinde mevcut suyun kalitesini artırma ve ona göre bir planlama yapılması,horoz şekline dönüştürme amaçlı harcanacak masrafın,bu yöne kanalize edilmesini öneriyorum.

Mert Çalışkanöztürk   -  Bağlantı 17 Mart 2013, 13:24

yapın photoshopta, koyun internete. orayı beyon bentlerle çevirmek 1 fabrika parasına mal olur. sanki yanına kadar yaklaşınca horoz olduğunumu anlayacaz. çok saçma…

altuğ taş   -  Bağlantı 16 Mart 2013, 18:58

Denizli belediyesi horzla ilgileneceğine önce yollara el atsın. Trafik berbat, kurallara uyan yok, arabalar kaldırımlarda park etmiş vaziyette..Yollar rezil,aynı karşılaşan 2 araba, dağda köprüde karşılaşan 2 keçi misali. Bitirin bu çileyi sonra horoza el atın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı