REKLAMI GEÇ

Eren Erdem’den haber alınamıyor

Eren Erdem’den haber alınamıyor

Bugün saat 13:30’da Halikarnas Kitabevi’nde imza günü düzenleyecek olan Gazeteci-Yazar Eren Erdem’in programının rahatsızlığından dolayı ertelendiği belirtildi. Ancak kendisinden de haber alınamadığını belirten Kitapevi sahibi Yusuf Urem ise yazarın gözaltına alınmış olabileceğinden endişe ettiklerini dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 28 Eylül 2013 Cumartesi, 15:25

Devrimci İslam düşüncesiyle tanınan ve Aydınlık Gazetesi’nde yazarlık yapan Gazeteci-Yazar Eren Erdem, okurlarıyla buluşmak üzere bugün saat 13:30’da Halikarnas Kitabevi’nde imza günü düzenleyecekti.
Ancak rahatsızlığı nedeniyle gelemediği belirtilen Eren Erdem’in okurları, hüsrana uğradı. Halikarnas Kitabevi’ne gelen okurlar, Erdem’in gelmediğini öğrenince geri dönmek zorunda kalırken, yazara ulaşılamadığını söyleyen Kitabevi sahibi Yusuf Urem, yazarın telefonundan aldığı mesajın kendisini endişelendirdiğini belirtti.

“MİDE KANAMASI GEÇİRDİ” MESAJI
Urem, Eren Erdem’in kendi cep telefonundan“Eren abi gece rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Mide kanaması geçirdi. Durumu iyi taburcu olacak. Telefonu da kültür evinde” yazılı mesaj aldığını ancak, kültür evini aradığında da ulaşamadığını belirterek, “Eren Erdem’in rahatsızlandığına inanmıyoruz. Denizli’ye gelişi engellenmiş olabilir” diyerek endişesini dile getirdi.

TWEET ATMIŞTI
Ulusal Kanal’da hazırlayıp sunduğu programda da bugün saat 13.30’da Denizli’de okurlarıyla buluşacağını duyuran yazar Erdem, attığı tweetlerle de okurlarına seslenmişti. Ancak, sabah saat 06.30 uçağı ile Denizli’ye gelmesi beklenen yazardan haber alınamıyor.

EREN ERDEM KİMDİR ?
Devrimci İslam düşüncesini teorik zeminde Türkiye toplumuna izah çalışmaları yürüten Erdem, 2012 yılında kurulmasına ön ayak olduğu ve Devrimci İslam’ın büyük şiarı Ebuzer Gıffari’nin son sürgün yerinin de adı olan Rebeze Kültür Evi’nde Cumartesi sohbetleri adı altında, Kur’an’ın zamana sözü, tarihsel perspektif, tarih felsefesi üzerine söyleşiler yapmaktadır.

EREN ERDEM’İN BAŞLICA KİTAPLARI
– Gayya Karanlığından Kur’an Aydınlığına
– Abdestli Kapitalizm
– Nurjuvazi (Toplatılması istemiyle dava açıldı)
– İslam ve Kapitalizm
– Selman-ı Pak
– Şeytan Evliyaları
– Riya Tabirleri

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı