REKLAMI GEÇ

Denizli için aynı noktada buluşulmalı

Denizli için aynı noktada buluşulmalı

Denizli İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve birim yöneticileri istişare toplantısı yapıldı, Vali Yavuz Erkmen, Denizli’nin yararına vurgu yaptı.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2009 Salı, 11:18

Kamu Araştırmaları Vakfı (KAV) ve Denizli İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen ve 26-27 Nisan 2009 tarihleri arasında iki gün sürecek olan Denizli İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve birim yöneticileri istişare toplantısı Karahayıt’taki Pam Otel’de başladı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Toplantıda Prof.Dr.Abdullah Topçuoğlu, Doç.Dr.Bayram Coşkun, Dr.Ramazan Altınok, Doç.Dr.Tuncer Asunakutlu, Dr.Turgay Uzun ve Devlet Bütçe Uzmanı Hakan Dilmen  Denizli İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve birim yöneticilerine Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı ve İl Özel İdarelerine Yansımaları, Yönetişim, İl Özel İdaresi Mevzuatındaki gelişmeler, Halkla İlişkiler ve İletişim, e-Devlet ve İl Özel İdareleri, Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi, Toplam Kalite Yönetimi ve İl Özel İdareleri ve İl Özel İdarelerinde Stratejik Planlama ve Performans Yönetimi konularında bilgi verecekler.

Karahayıt Pam Otel’de düzenlenen istişare toplantısının açılışına Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcıları Mehmet Çapraz ve Halil İbrahim Ertekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, KAV (Kamu Araştırmaları Vakfı) Başkanı Ulvi Saran, İl Genel Meclisi üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

KAV (Kamu Araştırmaları Vakfı) başkanı Ulvi Saran, Kamu Araştırmaları Vakfı ve Denizli İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen istişare ve vizyon toplantısının Denizli’nin sorunlarının çözümünde önemli bir karar organı olan İl Genel Meclisi’nin üstleneceği rol çerçevesinde önemli bir katkı sağlayacağını ve ciddi bir vizyon açılımı getireceğini söyledi. 

Vali Yavuz Erkmen, bu tür toplantıların amacının bilgilendirme olduğunu, bilginin de güç demek olduğunu ifade ederek, “Ne kadar bilgili bir toplum olursak o kadar güçlü oluruz” dedi. Geçmiş yıllarda İl Genel Meclisi’nin çalışmalarına bakıldığında kararların hep oy birliği ile alındığının görüldüğünü ve bunun da Denizli’nin birliği ve beraberliği açısından çok önemli bir gösterge olduğunu belirten Vali Erkmen, “Demokrasilerde farklı görüşler olacaktır. Ama Denizli’nin yararına olan konularda aynı noktalarda toplanılması çok önemli” diye konuştu. Yapılan istişare toplantısının İl Genel Meclisi üyelerinin değişen mevzuatları ve gelişmeleri bilmeleri bakımından önemli olduğunun altını çizen Vali Erkmen, iki günlük toplantının ardından İl Genel Meclisi üyelerinin önemli bilgiler edineceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı