REKLAMI GEÇ

Denizli Kayıhan kapalı pazaryeri bitiyor

Denizli Kayıhan kapalı pazaryeri bitiyor

Denizli Belediyesi, Kayıhan Mahallesi’ne, Kapalı Pazaryeri ve Etüt Merkezi yapıyor. Pazaryeri, birkaç ay içinde tamamlanıp mahalle halkının hizmetine sunulacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2013 Salı, 12:26

Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde devam eden çalışmalar kapsamında Kayıhan Kapalı pazaryeri ve Etüt Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan kapalı pazaryerindeki çalışmaları inceledi. Burada çalışan işçilerle sohbet eden Zolan, yapımı devam eden pazaryeri ile ilgili açıklamada bulundu. Zolan “Kayıhan Kapalı Pazaryeri 3 bin m2 alana sahip. Etüt merkezi ise 1870 m2 alanı kapsayacak. Etüt merkezi kısmı bodrum, zemin ve 1. kattan, kapalı pazaryeri kısmı ise tek kattan oluşacak. Pazaryeri, mahalle sakinlerinin diğer bazı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandı. Pazar günlerinin dışında otopark, kurban bayramlarında hayvan kesim yeri gibi çeşitli amaçlar içinde kullanılacak pazaryerinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Pazaryeri peyzaj düzenlemesiyle birlikte birkaç ay içinde bitirilecek. Şimdiden bölgede oturan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Zolan, “Kayıhan Mahallesi sakinlerine kapalı pazaryeri yapım sözümüz vardı. Ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Amacımız daha sağlıklı ve güzel ortamlarda insanlarımıza yaşam imkanı sunmak. Özellikle kadınlarımız, diğer bazı mahallelerdeki kapalı pazaryerinden kendi mahallelerinde yapılmasını istiyorlardı. Ben de kadınlarımıza söz verdim ve projeyi uygulamaya koyduk. Kayıhan Mahallesi sakinleri yakında kapalı pazaryerine kavuşacak. Kapalı pazaryeri belediyemizin mahalle sakinlerine bir armağanı olsun” dedi. Kayıhan Kapalı pazaryeri’nde 16 dükkan ve 140 tezgah yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı