REKLAMI GEÇ

Şehit Aileleri Derneği yeni yerinde

Şehit Aileleri Derneği yeni yerinde

Türkiye Harp Malülü Gazi, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, yeni hizmet binasına taşındı. Doktorlar Caddesi’ndeki yeni dernek binasının açılışı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma gününde yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2013 Cuma, 13:25

Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, Doktorlar Caddesi No:31 adresinde bulunan Koçyiğit Apartmanına taşındı. Resmi açılışını 18 Mart Çanakkale Zaferleri ve Çanakkale Şehitlerini Anma gününde gerçekleştirileceğini söyleyen Dernek Başkanı Mehmet Emin Öztürk, Derneğin 1915’in Kasım ayında İstanbul’da kurulduğunu ve 28 Eylül 2000 tarihinde de Denizli Şubesi’nin açıldığını belirterek, Saraylar Mahallesi’nde Limoncuoğlu İş Hanı’nda 3 dükkan birleşerek hizmet verdiğini söyledi.

Bir ay öncesine kadar bir işhanında hizmet veren derneğin, Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da destekleriyle yeni adreslerine taşındığını açıklayan Öztürk, “Orası iş hanıydı. Kimin gelip gittiği belli olmayan köhne bir yerdi. Orası kötüydü ama birçok işimizi de gördü. Çok küçük geliyordu. Ayda bir şehit aileleri toplanırdı. Yer darlığı nedeniyle ancak 8-10 aileyi çağırabiliyorduk. Şimdi ise yerimiz geniş 40 aileyi çağırabiliriz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

“ARTIK BİR TEK BİLE ŞEHİT OLMASIN”
Şehit eşi Zuhal Erdoğan, şehit annesi Huriye Kahraman yeni dernek binalarının daha güzel olduğunu ve daha rahat derneğe gelebileceklerini belirtirken, dernek üyelerini ziyarete gelen bir komutanın eşi Nergül Uysal da, ‘Buraya misafir olarak geldim. Şehit annelerimiz ve dernek üyelerimizle birlikte olmak için buradayım. Yeni dernek mekanından tüm üyeler memnun. Bu arada şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı bölümde boş çiviler gördüm. Allah o çivileri doldurtmasın, bir tek bile şehit olmasın’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı