REKLAMI GEÇ

Denizli trafiğine Başbakan ayarı

Denizli trafiğine Başbakan ayarı

Bugün Delikliçınar Meydanı’nda halka hitap edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi için 14:00 ile 18:00 saatleri arasında 4 saat süreyle Çınar’a çıkan bütün yollar trafiğe kapatılıyor. Halk otobüslerinin güzergahları da bu saatlerde değiştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2013 Cuma, 16:35

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 16:30’da Delikliçınar Meydanı’nda toplu açılış töreni ve miting düzenleyecek. Bu nedenle kent trafiğinde de düzenlemeler yapılacak. Tören 16:30’da başlayacak ancak, yaklaşık 2,5 saat öncesinde Delikliçınar’a giden yollar trafiğe kapatılacak.

İŞTE O CADDELER
Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre saat 14:00’dan itibaren Gazi Bulvarı Yapı Kredi Bankası önünden, Atatürk Caddesi Garati Bankası önünden, Kenan evren Bulvarı (Lise Caddesi) Lise Kavşağı’ndan, İstiklal Caddesi ise Yeni Camii’nin arkasından trafiğe kapatılacak. Başbakan’ın programının bitişi olarak hesaplanan saat 18:00 kadar, Delikliçınar Meydanı’na araç traifiği kesik olacak.

HALK OTOBÜSLERİNİN GÜZERGAHLARI DEĞİŞECEK
Başbakan Erdoğan’ın programı dolayısıyla yolların kapatılacak olması, Halk Otobüslerinin güzergahlarını da değiştirecek. 14:00 ile 18:00 arasında 4 saat süreyle Delikliçınar’a halk otobüsleri çıkmayacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLARDA YOĞUNLUK UYARISI
Trafiğe kapatılacak olan yollar nedeniyle alternatif güzergahlarda yoğunluk yaşanması bekleniyor. Araçlar, Saltak, Çaybaşı ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne yönlendirilecek. Ayrıca Atatürk Caddesi kapalı olacağı için Kayalık Caddesi’nde de yığılma olabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı