REKLAMI GEÇ

Demir uyardı çalışmalar hızlandı

Demir uyardı çalışmalar hızlandı

Yalnız Denizli ve Türkiye’nin değil dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale, kendine yakışan yola yıl sonunda kavuşmayı planlıyor. Ancak çalışmalar beklenilenin aksi hızda ilerleyince Vali Demir duruma el koydu. Bakan Yıldırım’a verilen sözü hatırlatıp, yüklenici firma ve karayolları yetkililerini uyardı. Uyarının ardından çalışma tam güne çıkarıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2013 Perşembe, 15:24

UNESCO’nun Dünya Kültür Mirasları listesinde yer alan Pamukkale, kendine yakışır bir turizm yoluna kavuşmayı bekliyor.

Bir süre önce başlatılan yol yapım çalışmalarının istenilenin altında bir hızla gitmesi nedeniyle duruma el koyan Denizli Valisi Abdulkadir Demir, hem karayolları yetkilileri hem de yüklenici firmayı uyararak, ‘Çalışmayı hızlandırın’ talimatı verdi.

Uzun süre önce ihalesi yapılan Denizli-Pamukkale turizm yolunun 19 metre olarak planlanan genişliği 25 metreye de çıkarılıyor. Vali Demir, Ulaştırma Denizlicilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yolun genişletildiğinin altını çizerken, “Sayın bakan bu yola büyük önem veriyor. Çalışmalar beklediğimiz süratle gitmeyince hem karayolları yetkililerini hem de yüklenici firmayı uyararak hızlanın dedik” diye konuştu.

Demir “Yolun yılsonuna kadar bitirilmesi konusunda Sayın Bakan’a söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için aslında hava şartları da oldukça uygun. Temennimiz bir an önce yolda ciddi bir mesafe katedilmesi” diye konuştu

Vali Demir’in hızlandırın uyarısının ardından Pamukkale yolundaki çalışmalar neredeyse tam gün mesaisine çıkarıldı. Ekipler gece saatlerinde de yol yapım çalışması başlattı.

Yorumlar

kağan solunay   -  Bağlantı 29 Mart 2013, 13:11

KIŞIN İN CİN TOP ATIYORKEN CALIŞILMADI.KALDI Kİ BU KADAR BUYUK YOLE NE GEREK VAR.YOLUN YUKSELTILEREK BU TOPRAKLARIN SAGI SOLU ANCAK BU SEKILDE MAHVEDİLEBİLİRDİ.AYDIN YOLUNDA DUBLE YOLDA HER KOY KASABA GIRISLERINDE DONER KAVŞAK YAPILDI NEDEN BURADA ALT GECIT YAPILIYOR VE MUTEAHHİDE ONCA PARA VERİLİYOR Kİ.TURİST ARACLARA NE ACELESI VAR TATILE GELMISLER YAVAŞ GİTSİN BU KAVSAKLAR YAPILSA DAHA GUZEL OLURDU.ARACLAR DURARAK PARA HARCASALARDI.ALT GECITLERDEN BICERDOĞER YINE GECEMEYECEK.HATTA BISIKLET YOLU OLACAKMIS,UC BES BISIKLETCIYI KIM KORUYACAK.ULKEMIZ BOYLE SEYLERE HAZIR DEĞİL KALDIKI BIZIKLET YOLLARI MODERN KENTLERİN İÇİNDE OLMALIDIR.YAZIK YAPILANLARA O EMEKLERE YAZIK.KOYLU ARAZISINE NASIL GECECEK BIR SURU TARLALAR ARASI KAVGA CIKACAK….YOL YAKINKEN DOĞRU YOLU BULMALI.

kadriye şen   -  Bağlantı 29 Mart 2013, 10:26

YOLLAR YAPILSA NOLCAKKİ PAMUKKALEYE GİRİŞ 20 TL 4 KİŞİLİK BİR AİLE 80 TL BİZ DENİZLİLİ OLARAK GİDEMEDİKTENSONRA YOLLAR YAPILSA NOLCAK

Tevfik KARATAŞ   -  Bağlantı 29 Mart 2013, 10:11

Yolların standardı yüksek olmalı.

meçhul.bir.kişi   -  Bağlantı 29 Mart 2013, 08:44

gerçektende bu yol önemli bence.çünkü dünyanın yedi harikasından birine giden yol böyle olmamalı..avrupada bi şehirde olsa böyle güzellik adamlar yola mermer döşemezse bende bi şey bilmiyom…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı