REKLAMI GEÇ

Vali Demir’den örnek tutum

Vali Demir’den örnek tutum

Denizli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Denizli Valisi Abdulkadir Demir, tüm ülkeye örnek olacak bir tutumla, tatsızlığın yaşanmaması için siyasi parti ve STK’ların çelenk koymasına izin verdi, alkışları topladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Ekim 2012 Pazartesi, 11:19

Denrizli’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün çelenk koyma töreniyle başladı. Türkiye’nin dört bir yanından bayram kutlama yönetmelikleri nedeniyle çelenk krizleri haberleri gelirken, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, cumhurla devlet arasında önemli günde bir sıkıntıya yol açmamak adına önemli bir adım attı ve hem siyasi partilerin hem de STK’ların çelenk koymasına mani olmadı.

Denizli’deki çelenk koyma töreni Valilik binası bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Törene, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, Ak Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Valilik, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı adına çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Denizli Valiliği, Atatürk Anıtı’na siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin çelenk koymasına izin verdi. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü çelenklerini sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na bıraktı. Ayrıca, Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve İşçi Partisi ile Demokratik Sol Parti de anıta çelenk koydu. Çelenk koyan partilere ve sivil toplum örgütlerine herhangi bir müdahale olmadı.

Yorumlar

ethem öztürk   -  Bağlantı 30 Ekim 2012, 10:01

Sayın vali çok iyi bir karar vermişsiniz.Tebrikler..Umarım bu kararınız ileride size negatif olarak dönmez.

Tarık Barbaros Pilevne   -  Bağlantı 30 Ekim 2012, 02:17

Bir yönetici gerektiğinde insiyatif kullanabilme akıl ve becerisini gösterebilmeldir. Sayın Valimizi kutluyorum.

birsen   -  Bağlantı 29 Ekim 2012, 21:46

arzu edilen yönetici böyle olmalıdır.tebrikler size sayın valimiz.

Haydar Öngider   -  Bağlantı 29 Ekim 2012, 17:43

Cumhuriyet’i halk olmadan kutlamak, kıymasız köfte yapmaya benzer. Halkın sesine kulak kapamayan onurlu memurlar demokrasiye hizmet eder.

merve hacıoğlu   -  Bağlantı 29 Ekim 2012, 15:31

kötü mü oldu? ne tatsızlık oldu? herkes memnun.

Fetullah Erdoğan   -  Bağlantı 29 Ekim 2012, 15:28

Sayın Vali, milletin valisidir. Kanun adamıdır. Hukuk adamıdır. Beyfendidir. Köylüye de reisicumhura da aynı davranabilen örnek validir.

Ceren   -  Bağlantı 29 Ekim 2012, 11:58

Teşekkürler, Sayın ABDULKADİR DEMİR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı