REKLAMI GEÇ

Denizli’de Başbakan alarmı

Denizli’de Başbakan alarmı

Haftasonunda Denizli’ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçeler ve şehir merkezinde 5 miting yapması bekleniyor. Bu arada son dönemde ülkede artan gergin ortam nedeniyle polis de olası protesto gösterilerinin önüne geçmek için alarma geçti.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2013 Salı, 15:54

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta sonunu Denizli’de geçirecek. Cumartesi ve Pazar günü Denizli’de olacak olan Başbakan’ın resmi programı ise henüz kesinleşmedi. Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde saha çalışması niteliği de taşıyan geziye büyük önem verdiği belirtiliyor.

PARTİ TEŞİKİLATI ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçeler ve kent merkezinde toplam 5 miting düzenlemesi bekleniyor. Sadece yeni büyükşehir yapılan illere, yerel seçimler öncesinde gerçekleşen bu ziyaret parti teşkilatını da herekete geçirdi. Başbakan’ın büyük hassasiyet gösterdiği Denizli ziyaretinde aksaklık yaşanmaması için parti teşkilatı, hazırlıklarını sürdürüyor.

ADAYLARI AÇIKLAYACAK MI?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde partisinin belediye başkan adaylarını açıklayıp açıkmayacağı da merak konusu… Rakip partilerin henüz adaylarını netleştirmemiş olması, Başbakan’ın beklenen açıklamayı yapma ihtimalini de zayıflatıyor.

POLİS ALARMDA
Erdoğan’ın ziyareti dolayısıyla güvenlik güçleri de alarma geçmiş durumda. Son dönemde ülke genelinde devam eden protesto gösterileri dolayısıyla hassasiyeti en üzt seviyeye çıkaran polis, Başbakan’ın Denizli’de canını sıkacak, geziye gölge düşürecek bir eylemle karşı karşıya kalmaması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar

ethem öztürk   -  Bağlantı 25 Eylül 2013, 11:40

Gelip bir çok yalan söyleyip birilerini kandırıp gidecek. Olan bize olacak…Kandırılanlar yine ona oy verecek. Memleket satılmaya devam edecek, pkk ya açılım adı altında verilen sözler mecburen tutulacak tutulmazsa yine silahlar konuşacak. Türkiye Cumhuriyetinin altı oyulmaya devam edecek. Malum % 50 de bu arada uyumaya devam edecek. Sonumuz hayır olur inşallah…Pek sanmıyorum ama…

derin   -  Bağlantı 24 Eylül 2013, 23:30

evet maşallah parti arı gibi çalışıyor.pazar sabahı 8 de zile basıp başbakanın mitingine davetlisiniz diyebilecek kadarda pişkin ve görgüsüzler.ellerinede almışlar örgü çantası gibi çantalarını,sanki misafirliğe gidiyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı