REKLAMI GEÇ

Haydi çocuklar şenliğe

Haydi çocuklar şenliğe

Denizli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’nin bu yıl 2.si başladı. Nisan ayı sonuna kadar devam edecek şenliklere, 60.000 çocuğun katılarak gönüllerince eğlenmesi sağlanacak.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2013 Çarşamba, 09:00

Denizli Belediyesi’nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği başladı. Bir ay boyunca devam edecek Çocuk Şenliği etkinliklerine, ilçe, belde ve köylerden 60 bin çocuğunu katılması bekleniyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da şenliklere katılarak çocukların şenlik sevincini paylaştı. Çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan Başkan Zolan,
“Bu sene 2. Çocuk Şenliğimizi yapıyoruz. İlkokul 1.2.3. ve 4. sınıfta okuyan çocuklarımızın tamamı bu şenliğe katılacak. Bu yıl ilçelerdeki çocuklarımızın da şenliğimize katılımlarını sağlayacağız. Hedefimiz 60.000 çocuğumuza ulaşmak. Bir ay boyunca çocuklarımız unutulmaz anlar yaşatacağız” dedi.

Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğinin yapıldığını ileri süren Başkan Zolan, 2. Çocuk Şenliği ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Değişik etkinliklerle geçmişten gelen oyunlarımızla da onları tanıştırarak şenliğimizi sürdüreceğiz. Bundan sonra Denizli’de Nisan ayı çocuk şenliği ayı olacak.Öte yandan festival dönemimiz başladı. Geçtiğimiz yıl ilk defa Türkiye’de Geleneksel Spor oyunları Festivali’ni yaptık. Amatör Tiyatro Festivali, Cam Festivali ve Halk Dansları Festivali gibi festivallerimiz var. Biz, çocuklarımızın geleceğe çok iyi hazrılanması için fırsat sunmak zorundayız. Yasak demek yerine olacak işlerin, güzel olan işlerin önünü açıp imkan sunmak gerekiyor. Genç Denizli projemiz var. Burada birçok kulüp var. Görüyoruz ki kulüplerde son derece başarılılar. Çocuklarımıza ve gençlerimize fırsat verirsek onlar bizden daha iyi olacak. Türiye’yi daha ileri götürecekler. Onlar için yapmayacağımız hiçbir fedakarlık yoktur.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı