REKLAMI GEÇ

Bu caddeler trafiğe kapalı

Bu caddeler trafiğe kapalı

Denizli’de Belediye’den beklenen açıklama henüz yapılmamışken, kentin fraklı noktalarından düzenlemelerle ilgili haberler gelmeye başladı. İncilipınar Caddesi artık trafiğe kapalı. Özel araçlar Hastane Caddesi’ne de bundan sonra giremeyecek.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2012 Pazartesi, 14:47

Denizli Belediyesi, yeni düzenlemeyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. İşlerine gitmek için sabah evden çıkan birçok vatandaş sabah saatlerinde sürprizle karşılaştı. Alıştıkları güzergahlarda dakikalarca minibüs bekleyenler, yeni yasak yönlere girmek için trafik ekipleriyle kavga edenler, soru işaretleri, tepkiler…

Denizli trafikte yeni bir sürece daha girdi. Uygulamaya konulan düzenlemeye göre dolmuş güzergahları önemli ölçüde değişti. Bazı caddeler kısmen ya da tamamen özel araç trafiğne kapandı.

İSTİKLAL TEK YÖN
Artık bugünden itibaren Denizli’nin en önemli arterlerinden biri olan İstiklal Caddesi Acıpayam Asfaltı yönünde araçların tek yönlü kullanımına açık olacak ancak Yolun bir yönü karşılıklı metrobüs ve otobüs seferlerine ayrıldığından Çınar istikametine araçların gelişi yasak.

HASTANE CADDESİ’NE ÖZEL ARACIN GİRİŞİ YASAK
Hastane Caddesi’ne bundan böyle özel araçlar giremeyecek. Denizli Devlet Hastanesi önünde araçların çift yönlü gidiş gelişine izin verilirken caddenin Doktorlar Caddesi kavşağının altına artık özel araçlar giremiyor. Doktorlar Caddesi’nden gelen araçlar için Bayramyeri istikameti kapalı. Söz konusu caddeden gelen araçlar mecburi istikamet olarak Devlet Hastanesi önüne sevk ediliyor. Hastane önünden caddeyi kullanarak Bayramyeri’ne gidecek araçlar ise, eski hastane sokağına yönlendiriliyor.

İNCİLİPINAR CADDESİ TRAFİĞE KAPANDI
İncilipınar Caddesi İstiklal Kavşağı ile Demokrasi Meydanı yaklaşık 200 metre altından özel araç trafiğine kapandı. İncilipınar Caddesi’ni bundan böyle yalnızca halk otobüsleri kullanacak.

Yorumlar

VATANDAŞ   -  Bağlantı 19 Ekim 2012, 09:34

arkadaş turex kazanacak diye mecbur tutuyorsunuz herkez turex mecburiyeti yokken özel olarak sadece metrobüs gecermiş hastaneye gitmek için illa turex i mi kullanmak mecburuz yanlış uygulamaaa

halk   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 15:13

binmezse bir yeri eksilir

selcukctn   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 09:49

sizin yapacağınız işin…….

Salaklık   -  Bağlantı 15 Ekim 2012, 20:24

Arkadaş turex i zengin edecem diye aldığımız arabalarada karışır bunlar…

iyifikir   -  Bağlantı 15 Ekim 2012, 15:00

HERKES O METROBÜSE BİNECEK ARKADAŞŞŞ… 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı