REKLAMI GEÇ

Kurban ve Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

Kurban ve Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz

Denizli Belediyesi’nden yapılan açıklamada belediye halk otobüslerinin, Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü olan 25 Ekim ve 26 Ekim tarihlerinde ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ekim 2012 Çarşamba, 13:06

Denizli Belediyesi’nin, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini kolaylaştırmak için gelenekselleştirdiği ücretsiz otobüs uygulaması bu bayramda da devam edecek.

Belediye halk otobüsleri, Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü 25 Ekim ve 26 Ekim 2012 tarihlerinde ücretsiz hizmet verecek. Bu arada Kurban Bayramı’nın hemen ardından ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü de belediye halk otobüslerinden yine ücret alınmayacak. Belediye otobüslerinin önünde ‘ücretsiz’ yazılı afişler asılarak vatandaşlar bilgilendirilecek.

Denizli Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların mağdur olmaması için tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturarak halkın ihtiyacını karşılayacak. Vatandaşlar, bayrama her türlü problemleri için ‘Alo 153’ telefon hattını arayarak Denizli Belediyesi’nin ilgili birimlerinden yardım isteyebilecek. Ayrıca ‘188 Cenaze’ ‘110 İtfaiye’ ve ‘185 Su Arıza’ telefonlarını aranılarak istek ve şikayetler iletilebilecek. Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, bayramda denetimlerini artırarak sürdürecek. Zabıta, bayramı fırsat bilen seyyar satıcılara, dilencilere ve vatandaşın huzur içinde bir bayram geçirmesini engelleyecek durumlara karşı görevinin başında olarak, söz konusu kişilere göz açtırmayacak.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 24 Ekim 2012, 20:19

ben bi minibüscü olarak turexlerin kalkmasını istiyorum ayıpdır günahdır ekmek paramızla oynuyosunuz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı