REKLAMI GEÇ

Yağışlar hafta sonu da sürecek

Yağışlar hafta sonu da sürecek

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü’nün açıkladığı hava tahmin raporuna göre sağanak yağışlar üç gün devam edecek. Yerel kuvvetli yağışların ani sel baskını tehlikesine yol açtığı Denizli’de hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2013 Cuma, 16:54

Denizli İl Meteoroloji İl Müdürlüğü’nün açıkladığı hava tahmin raporuna göre, bugün başlayan sağanak yağışlar üç gün devam edecek. Hava sıcaklığının 20 dereceden 10 dereceye kadar düşeceği Denizli’de tahmin edilen hava durumu şöyle:

15 Mart Cuma Günü kuvvetli sağanak yağışlı geçecek. Beklenen, en yüksek hava sıcaklığının 20 derece, en düşük sıcaklık ise 16 derece.
16 Mart Cumartesi günü Denizli’de sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığının 8 derece birden düşerek 12 derece olarak beklendiği ilimizde en düşük hava sıcaklığı ise 7 derece olacak.

17 Mart Pazar günü ise Denizli en soğuk hafta sonunu geçirecek. En yüksek hava sıcaklığının 10 derece olması beklendiğini Pazar günü en düşük sıcaklık ise 5 derece olacak.

Sağanak yağışların ilimizi terk edeceği 18 Mart Pazartesi günü, hava parçalı bulutlu, en düşük hava sıcaklığının 2, en yüksek 15 derece olması bekleniyor.

19 Mart Salı günü az bulutlu geçecek. En düşük hava sıcaklığının 6 derece olacak ilimizde, en yüksek sıcaklık 18 derece olarak tahmin ediliyor.

SU BASKININA DİKKAT
Denizli’nin kuvvetli yağış bölgesinde yer alması ve nedeniyle yerel kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, dolu, yıldırım ve taşkın riskine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyaran yetkililer, hava sıcaklığının ani düşüş göstermesi nedeniyle mevsimsel hastalıklara karşı da tedbirli olunması konusunda da uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı