REKLAMI GEÇ

Denizli’de 4 çevreci ödül birden

Denizli’de 4 çevreci ödül birden

Denizli’de faaliyet gösteren Yonga Mobilya, Dentaş Ambalaj Kağıt ve Ticaret, Ozanteks ve Zorlu Home, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevre ve İnsan Dostu seçilen ülke genelindeki 36 firma arasına girdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2013 Çarşamba, 15:04

Denizli, İstanbul’da düzenlenen Çevre ve İnsan Dostu Tesisler Ödül töreninde, dört ödül birden aldı. Denizli’de faaliyet gösteren Dentaş Ambalaj Kağıt ve Ticaret, Ozanteks ile Zorlu Home, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından “ Çevre ve İnsan Dostu Tesis” ödülüne layık görülen 36 firmadan dördü oldu.

Sağlıklı Kentler Birliği tarafından İstanbul’da, Çevre ve İnsan Dostu Tesisler Ödül Töreni düzenlendi. Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan adına Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr. Özcan Karet ve diğer belediyelerin başkanları ile ödüle layık firma temsilcileri katıldı. Denizli Belediyesi’nin de üye olduğu Sağlıklı Kentler Birliği, birlik üyesi kentlerde faaliyet gösteren 4’ü Denizli’den 36 firmaya ödüllerini verdi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Birlik Başkanı Altepe, Denizli’den Yonga Mobilya, Dentaş Ambalaj Kağıt ve Ticaret, Ozanteks ve Zorlu Home temsilcilerine ‘Çevre ve İnsan Dostu Tesis’ ödülünü verdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, yaptığı açıklamada sürdürülebilir, yaşanabilir bir Denizli için herkese sorumluluk düştüğünü kaydederek, ‘Bizler dünyamızı atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan ödünç aldık. Emanete en iyi şekilde sahip çıkıp üzerine değer katarak zamanı geldiğinde çocuklarımıza verebilmeliyiz. Denizli’miz, ürettiğimiz ürünleri 170 ülkeye ihraç ediyor. Türkiye’de en fazla ihracat yapan sekizinci iliz. En çok turist gelen beşinci iliz. Ama en büyük zenginliğimiz, o üretme kültürü olan milletiyle devletiyle barışık sadece ve sadece ülkemize ve dünyaya katma değer sağlamaya çalışan girişimci ruhuna sahip o değerli iş adamlarımızdır. Onların çevreye olan duyarlılığı ise bizim için övünç kaynağıdır. Bu vesileyle ödül alan firmalarımıza teşekkür ediyorum. Denizli’mizdeki özel sektör ve kamu kuruluşları ilkleri yaşatmaya devam edecek’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı