REKLAMI GEÇ

“Bu kış doğalgaz gelecek”

“Bu kış doğalgaz gelecek”

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Deliktaş Mahallesi’nde katılıdğı iftar yemeğinde, mahalleye bu kış doğalgazın geleceğini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2013 Perşembe, 17:48

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan katıldığı iftarlar ve teravih namazları sonrası düzenlediği vatandaş buluşmalarını Deliktaş Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen iftara Eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalleye bu kış doğal gazın geleceğini açıkladı.

Deliktaş Mahallesi’nde bu güne kadar bir çok önemli projeye imza atıklarını dile getiren Başkan Zolan, ” Mahallemizin önemli yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek için bu güne kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin üzerine yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mahalle sakinlerinin bu güne kadar en büyük talebi doğalgaz idi. Gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve sizler bu kış doğalgazı kullanabileceksiniz. Tüp değiştirme derdiniz, soba kovası taşıma derdiniz sona erecek. Daha da önemlisi artık temiz bir havanız olacak. Çocuklarımız, yaşlılarımız daha rahat nefes alacak. Artık sizler de doğalgazın konforuna kavuşacaksınız. Ancak bir müddet sıkıntı yaşayacaksınız. Toza, çamura hazır olun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı