REKLAMI GEÇ

Kaymakam Görücü, tanışma turlarında

Kaymakam Görücü, tanışma turlarında

Denizli’nin de içinde bulunduğu 16 ilin büyükşehir olmasını kapsayan yasanın onanmasının ardından Denizli Merkezefendi İlçesine yeni atanan Kaymakam Şükrü Görücü Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu’yu makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2013 Çarşamba, 16:30

Denizli’nin yeni kurulan ilçelerinden biri olan Merkezefendi Kaymakamlığına atanan Şükrü Görücü, tanışma ziyaretlerine başladı. İlk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Âdem Oklu’yu ziyaret eden Görücü’ye Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş eşlik etti.

Oklu, yeni atanan Kaymakam Görücü’ye İl Özel İdaresi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler vererek; Köylülerin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti götürdüklerini ve herkesi yaşadığı yerde mutlu etmek gayesinde olduklarını ifade etti.

Ardından Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş ile Merkez Efendi Kaymakamı Şükrü Görücü’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Görücü ise “Genel Sekreter Oklu ile tanışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ilçeye önemli hizmetler kazandırmaya gayret göstereceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı