REKLAMI GEÇ

Boru hattının uzunluğu 1 milyon 500 bin metreye ulaştı

Boru hattının uzunluğu 1 milyon 500 bin metreye ulaştı

Kentgaz Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukçu, Denizli’de gazetecilerle bir araya gelip, doğal gaz çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Yılsonuna kadar kentte 190 bin aboneye ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Tulukçu, 2013 sonu itibariyle gerçekleşen yatırım miktarının ise 90 milyon lira olacağını söyledi. Kentgaz Denizli doğal gaz şebekesinin uzunluğu son 300 bin metrelik yeni yatırımla 1 milyon 500 bin metreye ulaşacak.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2013 Cuma, 15:13

Denizli’de Kentgaz tarafından yürütülen doğalgaz şebeke çalışması sürüyor. 2013 yılı için ayrılan 10 milyon liralık bütçeyle 9 yeni yerleşim merkezine yapılan ve toplamda 300 bin metre uzunluğundaki şebekenin planlandığı gibi yılsonunda tamamlanması bekleniyor.

Kentgaz Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukçu, işte hem bu yeni yatırımlar hem de doğalgaz şebeke çalışmasının genel hatları üzerine kamuoyunu aydınlatmak için gazetecilerle bir akşam yemeğinde buluştu.

Yatırım 90 Milyon Liraya ulaştı
Kurmayları ve iletişim uzmanları ile birlikte medyanın karşısına çıkan Tulukçu, şu ana kadar Denizli’deki doğal gaz şebeke yatırımlarına ilişkin toplam maliyetlerinin 80 milyon lira olduğuna vurgu yaptı. Yıl sonu proje gerçekleştirmeleriyle birlikte bu yıl harcanmış olacak 10 milyon liranın da bu rakama ilave edileceğine dikkat çeken Tulukçu, “Bu yıl sonu itibariyle Denizli doğal gaz şebekesi için şirketimiz 90 milyon liralık yatırım maliyetine ulaşmış olacak” dedi.

Şebeke 1 milyon 500 bin metreye yaklaştı
Denizli merkezinde gerçekleştirilen doğal gaz şebeke çalışmalarında bu yıl 300 bin metre uzunluğunda boru imalatının yapıldığına dikkat çeken Tulukçu, yılsonu itibariyle şu ana kadar yapılan toplam şebeke uzunluğunun 1 milyon 500 bin metre uzunluğuna yaklaşacağını söyledi.

Çalışmalar 9 yeni yerleşim yerinde sürüyor
Denizli’de bu yıl içinde Muratdede Mahallesi, İlbade Mahallesi, Gümüşler Yeni Mahalle, Alpaslan Mahallesi, Fatih Mahallesi, Deliktaş Mahallesi ve Başkarcı Belediyesi’nde başlayan şebeke çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağını belirten Tulukçu, Sevindik Mahallesi’nde de önümüzdeki aylarda şebeke çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Tulukçu yıl sonunda abone sayılarının 190 bine ulaşacağının da altını çizdi

Yılın son kampanyası 1 Ekim itibari ile başlıyor
Tulukcu, Kentgaz olarak ödeme kolaylığı içeren bir kampanya düzenlediklerini de belirtirken, “Cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanyaları yatırım planları ile eşzamanlı gerçekleştiriyoruz. 1 Ekim tarihinde başlayan kampanyamız 30 Kasım’a kadar sürecek. Denizlililer yılın son kampanyasını kaçırmasın” diye sözlerini tamamladı.

Yorumlar

ramço   -  Bağlantı 5 Ekim 2013, 00:09

denizli nin fabrikalar mahallesi göveçlik mahallesine ne zaman doğalgaz vermeyi düşünüyorsunuz sayın KENTGAZ yöneticileri sizi hesap yapmayı davet ediyoruz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı