REKLAMI GEÇ

“Yangına 15 dakikadan önce müdahale edin”

“Yangına 15 dakikadan önce müdahale edin”

Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan Orman Yangınları ile Mücadele Dairesi Başkanı Mithat Ateş ile birlikte Denizli’ye geldi. Kaşan, orman yangınlarına 15 dakikadan önce müdahale edilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2013 Salı, 15:16

Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan ile Orman Yangınları ile Mücadele Dairesi Başkanı Mithat Ateş, Denizli’de toplantı yaptı.

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan, Orman Yangınları İle Mücadele Dairesi Başkanı Mithat Ateş, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, Bölge Müdür Yardımcısı Musa Şimşek, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Kadastro Komisyon Başkanları ile Bölge Müdürlüğü avukatı katıldı.

“GEREKLİ ÖNLEM ALINMALI”
Toplantıda Denizli Orman Bölge Müdürlüğündeki orman ve kırsal alan yangınları değerlendirildi. Alınan önlemler ve öneriler görüşüldü. Yangınlara ilk müdahale süresinin 15 dakikanın altına düşürülmesi için alınması gereken önlemler görüşüldü.

Gözetleme ve haberleşme konuları ele alındı. İzin irtifak ve Kadastro mülkiyet konularının da ele alındığı toplantıda Kadastro Komisyonlarının daha verimli çalışması için yapılacak iş ve işlemler görüşüldü. Her komisyonun çalışmaları ayrı ayrı değerlendirildi.

denizli-orman-genel-mudur-yardimcisi-recep-kasan-ic

Toplantıdan sonra Çamlık Orman Yangın İlk Müdahale ve helikopter ekibini ziyaret eden Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan aynı gün Denizli’den ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı