REKLAMI GEÇ

Polisevi’ndeki o oda yenilendi

Polisevi’ndeki o oda yenilendi

İddiaya göre Denizli Polisevi’nde Başbakan Erdoğan’ın konaklanması bir kral dairesi oluşturuldu. Emniyet Müdürlüğü, Başbakanın kalacağı odanın yenilendiğini doğruladı ancak ‘Çalışma daha önceden planlanmış bir sürecin parçası. Ayrıca odaların birleştirildiği doğru değil” düzeltmesi yaptı

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2013 Perşembe, 15:36

 

ic-1

Başbakan Erdoğan’ın Denizli programında Polisevi’nde kalacağı öğrenildi. Polisevi’nde bu nedenle bazı odaların birleştirilip kral dairesine çevrildiği öne sürüldü. Başbakan Erdoğan’ın kalacağı o odaya ilişkin fotoğraflara Denizlihaber.com ulaştı.

İçinde yatak odası ve salonun bulunduğu daire, banyo ve tuvaletleri dahil baştan aşağıya yenilendi. Bir ayı aşkın süredir Denizlili bir inşaat şirketi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışması önceki gün sona erdi.  Alınan bilgiye göre odaya Türk hamamı ve benzeri özel ilaveler yapıldığı öne sürülürken, Emniyet Müdürlüğü bu bilgileri yalanladı.

ic-2

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli gezisinde konaklayacağı odayla ilgili yapılan iyileştirme çalışmasının aslında Polisevi’nin yıl içinde başlattığı komplike bir çalışmanın parçası olduğuna dikkat çekilen açıklamada, “Sayın Başbakan’ın kalacağı oda yenilenmiş, ancak çalışma özellikle Sayın Başbakan için yapılmamıştır” denildi.

Bel fıtığı rahatsızlığı olduğu bilinen Başbakan Erdoğan için kalacağı dairede, fizik tedavi uygulanabilecek bir masaj odası ve bazı özel bölümlerin oluşturulduğu iddiasının da gerçeği yansıtmadığının altı çizilen açıklamada, daha ziyade üst düzey devlet erkanı tarafından bir ya da iki gecelik konaklamalar için kullanılan süit odanın içinde yer alan jakuzinin de gereksiz bulunduğu için kaldırıldığının altı çizildi.

Yenilendikten sonra ilk kez Başbakan Erdoğan’ın kalacağı oda içinse ‘Kral dairesi değil, süit odadır’ vurgusu da yapıldı.

Yorumlar

aysun   -  Bağlantı 26 Eylül 2013, 18:20

Kral değil efendim Padişah doğrusu…padişahım çok yaşaaaaaaaaaaaa

Mehmet   -  Bağlantı 26 Eylül 2013, 15:55

Bunlar millete efendilik etmek için değil, hizmetkarlık etmek için gelmişlerdi değil mi? Özel yasalar, şu mütevazi oda hep bunları gösteriyor. Ne kadar anlatsak boş. Yarın gelir yine 2 şiir okur, milleti ağlatır ve oyları kapar…