REKLAMI GEÇ

Yabancı stajyerler gençlere İngilizce öğretti

Yabancı stajyerler gençlere İngilizce öğretti

Gençlik Meclisi’nin Bir Dil Bir Kültür Projesi’yle Sırbistan, Polonya, İran, Romanya ve Ukrayna’dan gelen 8 stajyer, 70 gence pratik İngilizce eğitimi verdi. Bir ay süren kursu tamamlayan gençlere törenle sertifikaları verildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2012 Cumartesi, 10:00

Uluslar arası öğrenci değişim organizasyonu AİSEC aracılığıyla Denizli’ye gelen yaşları 18 ila 26 arasında değişen 8 yabancı stajyer eğitmen Denizli Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Bir Dil Bir Kültür Projesi kapsamında bir ay boyunca Denizli’de 70 gence pratik İngilizce eğitimi verdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen eğitimde Polonya, Romanya, Sırbistan, İran ve Ukrayna’dan gelen stajyer eğitmenlerin verdiği 33 saatlik kursu tamamlayan gençlere törenle sertifikaları verildi.

Kent Konseyi Hizmet Binası’nda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Bir Dil Bir Kültür Projesi Koordinatörü Gülter Betül Gürbuğa katıldı. Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, gençlerin birçok başarılı projelere imza attığını Bir Dil Bir Kültür Projesi’nin de başarılı projeler arasında yer aldığını söyledi. Çınar, yabancı eğitmenlerin kursa katılan gençlerin evlerinde kaldığını, böylece eğitimde sürekliliğin sağlandığını belirtti. Törende kursu tamamlayanlara sertifikaları Şamil Çınar verdi. Çınar, eğitime engelli aracıyla katılan ve hiç devamsızlık yapmayan fiziksel engelli Halit Özgül’ü çabasından dolayı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı