REKLAMI GEÇ

HUZUREVİ’NDEN ÇANAKKALE’YE

HUZUREVİ’NDEN ÇANAKKALE’YE

1 Ekim Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, İl Özel İdaresi’nin organizasyonu ile sosyal etkinlik çerçevesinde, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Huzurevi’nde kalan yaşlılar için Çanakkale gezisi düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2011 Salı, 15:47

Denizli Huzurevi sakini 25 kişi, 8 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 07.00’de, görevli 10 personel ile birlikte, huzurevi önünden Çanakkale’ye uğurlandı. 2 gün süren Çanakkale gezisinde, rehber eşliğinde Gelibolu Yarımadası, Şehitlikler, 57. Piyade Alay Şehitliği, Conk Bayırı, Kemal Yeri, Yahya Çavuş Şehitliği, Heles Anıtı, Ertuğrul Koyu, Çanakkale Şehitler Abidesi ve Seyit Onbaşı Anıtı ziyaret edildi.

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, “1 Ekim Yaşlılar Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlemeyi düşündük.Nasıl çocukluğumuzda anne ve babalarımız bizlere gereken önemi vererek büyüttülerse bizler de aynı şekilde ebeveynlerimize gereken önemi göstermeliyiz. Etkinlikteki amacımız yaşlılarımızın gönlünü hoş tutarak onları unutmadığımızı göstermekti.Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır ” dedi. Yaşlılarımızın ulaşımından konaklamasına kadar her türlü imkânları İl Özel İdaresi’nin karşıladığını belirten Oklu, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Huzurevi sakinleri,geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı