REKLAMI GEÇ

Minibüsler bu caddelere giremeyecek

Minibüsler bu caddelere giremeyecek

Minibüsler yeni düzenlemeye göre kentin birçok ana caddeye ve merkeze giremeyecek.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2012 Pazartesi, 14:55

Denizli merkezde her gün binlerce yolcunun ulaşımını sağlayan ve yaklaşık 800 esnafın ekmek kapısı olan minibüs hatları güzergahları yeni trafik düzenlemesiyle değişti. Bundan böyle minibüsler birçok önemli artere ve merkeze giremeyecek.

SERVİSLER DE BÜYÜK SIKINTI YAŞADI
Yeni düzenleme okul ve fabrika servislerini de vurdu. Sabah saatlerinde öğrencileri ve işçileri evlerinden almak için kontak açan servisler yeni düzenlemeler nedeniyle birçok cadde ve sokağa giremeyince, büyük sıkıntı yaşadı. Özellikle okullarına servisle giden çok sayıda öğrenci haftanın ilk ders saatine hatırı sayılır bir gecikmeyle ulaştı.

İŞTE MİNİBÜSE YASAK CADDELER!

2. Ticari Yol,
İstasyon Caddesi(Kısmen)
Doktorlar Caddesi,
Hastane Caddesi ve bağlı ara sokak ve caddeler,
29 Ekim Bulvarı, bulvar boyunca Adliye, AYDEM, Servergazi Hastanesi gibi önemli merkezler,

TerasPark AVM,
Bursa Caddesi,
Yurtlar ve kampus bölgesi,
Tıp Fakültesi Hastanesi,
İstiklal Caddesi,
İncilipınar Caddesi
Kayalık,
Saltak Caddesi,
Doktorlar Caddesi,

NOT: Henüz beklenilen açıklama yapılmadığı için net ve sağlıklı bilgileri tam anlamıyla sizlere ulaştıramıyoruz. Açıklama ve yeni bilgiler geldikçe Denizlihaber.com gelişmeleri okurlarıyla paylaşlmaya devam edecek

Yorumlar

aydin   -  Bağlantı 20 Kasım 2012, 13:03

anlasildiki bu belediye yanliz turex icin var yapilacak bir sey varsa esit olmali.saygilarimla.

birsen   -  Bağlantı 19 Ekim 2012, 12:40

ne diyeyim kendi bildikleri gibi hareket ediyorlar.halkı düşünenmi var.yollar zaten rezalet.önüme bakmadan yürümem imkansız.hani şu kadar kaldı diye boy boy resimler yazılar.genede çok sabrettik.bizleri koyun zannediyorlar ama biz koyun değiliz biline.

MELEK   -  Bağlantı 17 Ekim 2012, 11:56

denizlide Karşıdan karşıya geçmek artık mümkün olmuyordu arabasına atlayan trafiğe çıkıyordu.güzel bi uygulama oldu.biraz yürüyün biraz bisiklete binin arkadaşlar…

Soner Soytürk   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 10:36

Bence daha fazlasını hakediyoruz. Tüm yolları kapatlamaları daha uygun olurdu. Hem ne gerek var mal indirip bindirmeye? Mis gibi Turex otobüsleri varken hemde herbiri gıcır gıcır trafiğe salınmış binmemizi beklerken.. Ben önce Ulaşım Master Planını hazırlayan Paü’lü akedemisyenlerimizi bu isabetli kararlarından dolayı kutluyorum. Bu halka daha fazlasını göstermeleri umarım gelecek adına hayırlı olur. Arabam ve kendime ait işyerim olmasına rağmen bu can yakıcı uygulama, gerçekten ibret verici oldu. 2023’e kadar daha nice mis gibi günler geçirmemiz dileğiyle.

sultan   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 10:30

insanları belediye otobüsüne mecbur bırakmak için yapmadıkları şey kalmadı aç gözleri hala doymadı yakında özel araçlarımızı kullanmamızı da yasaklarlarsa hiiç şaşırmam rezalet diz boyu. yetmez ama evet

HACI OSMAN   -  Bağlantı 16 Ekim 2012, 08:28

DÜN İSTİKLAL CADDESİNDE BİR ÇOCUĞA ÇARPTI OTOBÜS YOL KENDİNİN DİYEREK SON SÜRAT GELİYORLAR ALLAH DAN SON ANDA ÇOCUĞUN DİKKATİ VE FRENE BASAN ŞÖFÖR SAYESİNDE YARALANMA OLMADI YANLIZ HALK DOLMUŞ HEMEN ŞÖFÖRE SALDIRDILAR İŞİN SONU CİDDİ

AHSEN   -  Bağlantı 15 Ekim 2012, 17:04

Mahvettiler.Belki ben otobüs kullanmak istemiyorum neden halka sorulmadı?Neden kendi kafalarına göre iş yapıyorlar soruyorum.

TAYFUN   -  Bağlantı 15 Ekim 2012, 16:22

mastır programı değil turex programı.dörtçeşme inişini kapamışlar.dişpanser den dört çeşme kavşağına inen yol yorgancılar cadesindeki ışıklara kadar arac dolu dört çeşmeyi kapatmışlar sarayköy cadesi ise arap saçı.ambulansın sireni can yakıyor dinleyen şöförlerimiz var fakat gececek yolumuz yok.
bu dediğim öğlen 11.45 saat sabah 8 ile 9 arasını ve 16 – 17 arasını nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum.
bu kadar vurdum duymazlık bu kadar yandaşlık olmaz.kaldırımları ikiye katladılar sonra tek yön yaptılar her şey güzel fakat turex aracları gececek diye yoları kapamaları PEZZZZZZZZ ve yazıklar olsun bu yönetime….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı