REKLAMI GEÇ

MÜHENDİSLER DE TEPKİ GÖSTERDİ

MÜHENDİSLER DE TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edilmesine bir tepki de İMO’dan geldi. Denizli Şubesi Sekreteri Erman Besli, Cumhuriyet Bayramı’na bir eğlence mantığıyla yaklaşılması eleştirdi .

/ DENİZLİHABER / 29 Ekim 2011 Cumartesi, 14:35

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Sekreteri Erman Besli, DGC Basın Merkezi’nde yaptığı basın toplantısıyla Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edilmesini kınadı. Besli, tüm ulusun kenetlendiği ve birliktelik örneği gösterdiği bir depremin, birlikteliği pekiştirecek Cumhuriyet Bayramı törenlerinin iptal edilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Bayramı’na bir eğlence mantığıyla bakılmasını eleştiren Besli, “Cumhuriyet Bayramı bir bayram diyerek geçiştirilemeyecek denli içi dolu bir milat olduğu unutulmuştur. Yapılanların eğlence kalıbına sığdırılması son derece yakışıksız, vefasız ve üzücü bir tabir olmuş hepimizi derinden yaralamıştır” diye konuştu.

Besli, 88 yıldır olduğu gibi Cumhuriyeti kuran ve onu kollayanların yüce anılarına saygı göstergesi olarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladıklarını ve kutlayacaklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı