REKLAMI GEÇ

PA’lü öğrenciler, Çanakkale Karavanası’nı tercih etti

PA’lü öğrenciler, Çanakkale Karavanası’nı tercih etti

Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi’ndeki dört yemekhaneden merkez yemekhanesinde, öğle yemeğinde Çanakkale şehitlerinin yemeği olan buğday çorbası ile üzüm hoşafı servisi yapıldı

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2013 Pazartesi, 17:15

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)-

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin organizasyonunda çok sayıda öğrenci ile akademisyen, diğer yemekhanelerde yapılan normal yemek servisinin yanı sıra ‘Çanakkale Karavanası’nı tercih etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Aykut Kabak, “Aziz Türk milletinin asil evlatları, 98 yıl önce 7’den 70’e gözünü kırpmadan canını, kanını, malını feda ederek Türk milletinin kurtuluş ışığı olan ve tarihi yeniden yazan Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Onların zor koşullarda zor bulabildiği üzüm hoşafı ile buğday çorbasını tüketerek, aynı duyguları yaşamak ve yaşatmak istedik” dedi.

Öğrencilere buğday çorbası ve üzüm hoşafının yanında yarım ekmek verildi. Yüzlerce öğrenci Çanakkale menüsünü tercih etti. Öğrenciler, “Atalarımızın ne denli zor koşullar altında mücadele ettiğini, tükettiğimiz menüden de anlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı