REKLAMI GEÇ

Pelitlibağ’a park müjdesi

Pelitlibağ’a park müjdesi

Pelitlibağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alana park birini yapacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2012 Cuma, 10:00

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte Pelitlibağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftara katıldı. Mahalle sakinlerine seslenen Başkan Zolan, “ Burada aynı sofrada sizlerle birlikte orucumuzu açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor” dedi.

Başkan Zolan bir süre vatandaşlar ile sohbet etti. Bölge’nin yeşil alan ihtiyacını karşılamak için eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alana kentin en güzel parklarından birinin yapılacağı müjdesini verdi. 15 bin metrekarelik bir alanda çocuk oyun alanları, spor alanı, oturma ve gezinti yerleri, büfe ile halı sahanın bulunacağı parkın müjdesini alan mahalle sakinleri Başkan Zolan’ı alkış yağmuruna tuttu.

Yorumlar

osman   -  Bağlantı 7 Ocak 2013, 12:00

bu park inşallah bi başlarsa güzel olacak ama birde halı saha yapılmassa dahada güzel olur çünkü gürültüsü cok oluyor halı sahanın şehir merkezinde olması pek uygun olmaz

Ali demir   -  Bağlantı 9 Ekim 2012, 20:13

Pelitlibağa parktan önce Cumhuriyet ilkokulunu yıkıp park yapılacak alanın yarısını kapsayacak şekilde büyük bir iki bloklu bir okul yapılsa Denizli ve mahalle için park hizmetindenziyade büyük bir hizmet olur.

pelitli bag..halkı   -  Bağlantı 5 Ekim 2012, 15:25

17 agustos 1012 de verilen sözden hala içrahat yok..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı