REKLAMI GEÇ

STK’LAR TERÖRE KARŞI MEYDANLARDA

STK’LAR TERÖRE KARŞI MEYDANLARDA

Denizli Demokrasi Platformu’na kayıtlı 27 sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcisi, Çınar Meydanı’nda eylem yaparak yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2011 Perşembe, 16:29

Denizli Demokrasi Platformu 27 sivil toplum örgütü ve siyasi partilerinde katılımıyla teröre tepki eylemi gerçekleştirdi. Çınar Meydanı’nda toplanan yaklaşık 600 kişi, basın açıklaması yaparak yaşanan terör olayını kınadı.

Şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından platform adına basın açıklaması yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca, yaşanan terör olaylarının hükümetin açılım politikasından dolayı kaynaklandığını ve masum gibi gösterilen teröristlerin askerlerimizi şehit ettiklerini belirtti.

Yaşanan olayların tek sorumlusunun hükümet olduğunu belirten Karaca, “Şehit ailelerinin ağladığı, sivil, asker demeden insanları öldüren terör örgütü üyelerinin davul zurna ile karşılandığı bir ülkede iyi bir yönetimden bahsedilemez. Terör örgütü elebaşısı ile yapılan görüşmeler ile terörle mücadele edilemez. Artık ülkede bıçak kemiğe dayandı. Artık birlik günüdür. Terör örgütünün kimlerden beslendiğinin bir an önce belirlenerek mücadele yapılmalıdır. Artık bu kanın durmasını istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından grup Çınar Meydanı’ndan Denizli Valiliği’ne kadar yürüdü. Grup BDP binası önünden geçerken poliste parti binası önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Teröre tepki eylemi olaysız olarak son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı