REKLAMI GEÇ

Denizlihaber’i arayıp “Beni gözaltına alacaklar” dedi

Denizlihaber’i arayıp “Beni gözaltına alacaklar” dedi

Başbakan Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesi TGB’li gençlere yönelik başlatılan gözaltı operasyonları sonrası Denizlihaber.com’u arayan Denizli Şubesi Başkanı Cem Dikmen, “Şu ana kadar 22 arkadaşımı gözaltına aldılar. Evimdeyim, pencereden dışarı baktığımda polisleri görüyorum. Beni de alacaklar” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Eylül 2013 Cumartesi, 14:08

Başbakan Erdoğan’ın Denizli programı öncesi TGB’li üyeler ve polis arasında son yıllarda alışık olduğumuz gözaltı kovalamacası yaşanıyor. Sabah saatlerinden itibaren başladığı öne sürülen gözaltılardaki sayı(Saat 13.50) 22’ye yükseldi.

Denizlihaber.com’u arayan TGB Denizli Şubesi Başkanı Cem Dikmen, gözaltı sayısının 22’ye yükseldiğine dikkat çekip, ‘Sırada ben varım’ dedi. “Şu ana kadar 22 arkadaşımı gözaltına aldılar. Beni de alacaklar” diyen Dikmen, “Pencereden dışarı baktığımda polisleri görüyorum. Evin her iki tarafında da bekliyorlar. Az sonra evden çıkacağım ve arkadaşlarımın başına gelen olacak. O yüzden avukatımı aradım. Onu bekliyorum” dedi.

Polis, TGB’nin iddiacsına göre sabah saatlerinde 12 TGB üyesini gözaltına almıştı. TGB’nin Başbakan’ı protesto için hazırladığı 6 pankarttan 5’ine el konuldu. Başkan Dikmen, siyasi içerikli pankartın kendisinde olduğunu, polisin ele geçirdiği pankartların ise mizahi içeriklerle donatıldığını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı