REKLAMI GEÇ

VakıfBank Denizlililerin yanında

VakıfBank Denizlililerin yanında

VakıfBank’ın mart ayında hizmete giren Denizli Bölge Müdürlüğü’nün ilk Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu, Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Bölge Müdürü Terbillioğlu, VakıfBank’ın Denizlililerin yanında olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2013 Cuma, 12:20

 

Vakıfbank Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu, Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Bölgesinin en iyi ve en çok değer yaratan bankası olma vizyonuyla yola çıkan VakıfBank’ın, Ege’nin en önemli sanayi, ihracat, ticaret ve turizm merkezlerinden olan Denizli’yi büyüme alanlarından biri olarak belirlediğini ve bu karar faaliyetlerine başladıklarını söyleyen VakıfBank Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu, kendisinin de Denizlili olduğunu 14 yıldır VakıfBank’ın Denizli’deki şubelerinde çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulunduğunu açıkladı.

VakıfBank Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu ve beraberindeki heyet, il ve çevresindeki yapılanmalarını tamamlamalarının ardından Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret ederek süreç hakkında bilgi verdi.

BEREKETLİ VE KINIKLI’DA İKİ YENİ ŞUBE

Adem Terbillioğlu, bu ayın başında Denizli Bölge Müdürlüğü ve Denizli Bölge Krediler Müdürlüğü’nün hizmete başladığını, Denizli Bölge İstihbarat Müdürlüğü’nün de önümüzdeki günlerde devreye alınacağını belirterek, daha önce İzmir’deki Ege Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Denizli, Aydın, Muğla ve Uşak illerindeki tüm şubelerin de Denizli Bölge Müdürlüğü’ne bağlandığını aktardı.

Terbillioğlu, “VakıfBank olarak Denizli’de büyüme kararını almamızda, yalnızca Ege Bölgesi için değil, tüm Türkiye için önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olması önemli rol oynadı. Yeni yapılanma sonrası bize bağlı şubelerin sorunlarının daha hızlı çözümlenmesi mümkün olacak. Bölgedeki kurumsal müşterilere yerinde ziyaretler gerçekleştirerek ekonomiye daha fazla destek sağlama imkanımız da artacak” dedi. Terbillioğlu, Bereketli ve Kınıklı bölgelerinde 2 yeni şubenin de bu yıl içerisinde Denizli’lilerin hizmetinde olacağını söyledi.

VAKIFBANK DENİZLİLİLERİN YANINDA

VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan ve Genel Müdür Süleyman Kalkan, 2012 yılının son ayında Denizli’ye gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası ile oda üyelerine düşük faiz ve uygun ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunmak üzere protokol imzalamıştı. Protokol kapsamında oda üyesi firmalara 7 yıla kadar vade ile işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı