REKLAMI GEÇ

Yabancı gençler 403 kişiye kurs verdi

Yabancı gençler 403 kişiye kurs verdi

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, AIESEC’ın organizasyonuyla, 15 ülkeden gelen yabancı eğitmenlerin, 403 gence İngilizce eğitimi vermesini sağladı. Yaşları 18-30 arasında değişen 15 yabancı stajyer öğretmen, Denizlili öğrencilere 6 hafta boyunca İngilizce öğretti.

/ DENİZLİHABER / 19 Eylül 2013 Perşembe, 09:59

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

Bu yıl 4. kez düzenlenen Bir Dil Bir Kültür Projesi kapsamında dünyanın 110 ülkesinde faaliyet gösteren en büyük öğrenci değişim ve gelişim platformu AİSEC organizasyonuyla, Denizli’ye gelen  15 ülkeden  15 stajyer öğretmen  403 öğrenciye İngilizce kursu verdi.

Brezilya, Tobago, Meksika, Fransa, Almanya, Arnavutluk, Letonya, Bosna Hersek, Ukrayna, Macaristan, Mısır, Fas, Filistin, Pakistan ve Endonezya’dan gelen 15 stajyer eğitmenler, her gün bir başka kursiyerin evinde misafir oldu.

Öğrenciler, ücretsiz İngilizce eğitimi alma ayrıcalığı yaşarken, yabancı eğitmenler de Türkiye’yi ve Denizli’yi tanıma fırsatı bularak, yeni dostluklar kurdu.  6 hafta süren kurslar haftada dört gün üçer saat olarak verildi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Sezgin, Bir Dil Bir Kültür Projesi kapsamında düzenlenen eğitimde kursiyerlerin çok mutlu olduğunu belirtip, “Projeyi bu yıl 4. kez düzenliyoruz. 15 ülkeden gelen eğitmenler Denizli’yi ve halkın misafirperverliğini çok beğendi. Kurslar gramerden daha çok günlük konuşma ve pratik ağırlıklı verildi. Kursa katılan öğrenciler yabancı eğitmenlerle tanışıp evlerinde misafir etme şansı buldu. Projeyi gelecek yıllarda da sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı