REKLAMI GEÇ

Yanan Sanat Merkezi yeniden yapılacak

Yanan Sanat Merkezi yeniden yapılacak

Geçtiğimiz yıl ocak ayında yanan Denizli Belediyesi Sanat Merkezi’nin yeniden yapılması için ihalesi gerçekleştirildi. Denizli Sanat Merkezi’nin yapımı 400 günde tamamlanacak.

/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2013 Perşembe, 16:45

Geçtiğimiz yıl elektrik sisteminden çıkan bir yangında kül olan Denizli Belediyesi Sanat Merkezi’nin ihalesi yapıldı. 400 günde tamamlanması planlanan yeni Sanat Merkezi ile ilgili bilgi veren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, proje çalışmalarının ardından yeni sanat merkezinin inşasına başlanacağını açıkladı.

Yeni sanat merkezi için tüm hazırlıklarını tamamlandığını belirten Başkan Zolan, Belediye Sanat Merkezi’nin 400 günde tamamlanacağını ve Ege Bölgesi’nin en modern sanat merkezlerinden birisi olacağını vurguladı.

“7 SALON VE 3 İŞ YERİNDEN OLUŞACAK”
Başkan Zolan, “Belediye Sanat Merkezi’nde 1 büyük ve 6 küçük olmak üzere toplam 7 gösteri salonu ile 3 iş yeri bulunacak. Bölgenin en modern sanat merkezlerinden biri olacak bu merkezde konser ve tiyatro gibi farklı etkinlikler de düzenlenebilecek”dedi.
denizli-yanan-sanat-merkezi-yeniden yapılacak-ic

Kent merkezinde eski yerinde inşaa edilecek bir kültür sanat merkezi çok uzun yıllar Denizli’nin ihtiyacını karşılayacağını da vurgulayan Zolan, “Sanat Merkezi bölgeye de hareketlilik katacak” diye konuştu.

Yorumlar

csher   -  Bağlantı 4 Ekim 2013, 10:25

öyle olucak zaten.

ömer türkeri   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 23:13

SAYIN YETKİLİLER ….SAYIN BELEDİYE BAŞKANI…
LÜTFEN O BİNANIN GERİYE KALAN KISMINIDA KOMPLE YIKIN VE YENİSİNİ YAPIN…BİNA SAPIR SAPIR DÖKÜLÜYOR ÇOK ESKİ BİR BİNA…KAYITLARINA BİR BAKSANIZA KAÇ YILLIK BİNA…BENCE KOMPLE YIKIN VE RESİMDEKİ MODERN BİNAYI YERİNE OTURTUN…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı