REKLAMI GEÇ

Yaralı şahin tedavi edildi

Yaralı şahin tedavi edildi

Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından bir ayağı kırık ve bitkin bir halde bulunan şahin, tedavi edildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2013 Perşembe, 13:06

Orman ve Su işleri Müdürlüğü görevlileri tarafından bulunan yaralı şahin, Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’ne götürüldü.

Klinikte hemen tedavisine başlanan şahine, şu anda antibiyotik ve ağrı kesici tedavileri uygulanıyor. Klinik çalışanlarının ‘Niyazi’ ismini verdiği şahin kliniğin neşe kaynağı olduğunu söyleyen Sokak Hayvanları Kliniği veterineri Emine Dangal, şahinin uçabilecek duruma geldiğinde Orman ve Su İşleri Yetkililerine teslim edilip, doğal yaşam alanına salınacağını belirtti.

GOLDEN YAVRULARI  SICAK YUVA ARIYOR
Bunun yanında Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nde her biri 2 aylık olan kangal ve golden cinsi sevimli köpek yavruları da kendilerine sıcak yuva arıyor.
denizli-yarali-sahin-tedavi-edildi-ic

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan klinik veterineri Emine Dangal, “Yavrularımız henüz 2 aylık, biz bu yavrularımızı sahiplendirerek sıcak bir yuvada büyümelerini istiyoruz. Henüz 2 aylık olmalarından dolayı da sahiplerine alışmaları kolay olacaktır. Bu yüzden yavrularımıza sahip çıkabilecek, duyarlı vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” dedi.

Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları kliniğinde hayvanların tedavi edilmesinin yanı sıra kısırlaştırma ve aşılanması da yapılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı