REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Büyükşehir yemeği

Zolan’dan Büyükşehir yemeği

Denizli’de geleneksel hale gelen ve tüm kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin katılımıyla iki haftada bir düzenlenen kahvaltılı toplantıda bu kez ev sahibi Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’dı. Zolan, toplantıda yaptığı konuşmada kentin büyükşehir olmasından sonra bir uçtan bir uca herkese aynı hizmeti götüreceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2012 Salı, 09:13

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yerel yöneticiler ile tüm daire müdürlerinin millete hizmet etmek için kurulan ekibin birer parçası olduğunu söyledi. Denizli’de geleneksel hale gelen tüm kamu kurum ve kuruluşları müdürlerinin katılımıyla iki haftada bir düzenlenen kahvaltılı toplantının sonuncusuna, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ev sahipliği yaptı.
Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan çok sayıda daire müdürleri katıldı. Şehre yeni atanan daire müdürleri toplantıda söz alarak kendilerini tanıttı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, Şehrin güzelleşmesi ve daha da iyi hizmetin vatandaşlara sunulması için hep beraber el birliğiyle hareket edildiğini kaydederek ‘Bu salonda bulunan hepimiz, millete hizmet etme ekibiyiz. Millete hizmet etme ekibinin bir parçasıyız. Şükürler olsun ki başta valimiz olmak üzere herkes Denizli’ye hizmet etmek için elinden geleni yapıyor. Bunun yanında Denizli Belediyemiz tüm kurumlarımızla işbirliği içerisindedir. Denizli’nin projelerine katkı sağlamak anlamında birçok il müdürümüz ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Birlikte olursak işbirlikleri devam ederse Denizli’miz daha güzel olacak insanlarımız daha kaliteli hizmeti alacak. Büyükşehir demek büyük sorumluluklar demek. Biz sorumluluklarımızı iyi biliyoruz. İl sınırları içinde en uç noktada yaşan insanımızın sorunu ile kent merkezinde yaşayan sorunu bizim için aynı öneme sahip. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir ise uzun bir süredir görüşülen büyükşehir yasasının TBMM’den geçtiğini ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayına sunulduğunu ifade ederek, ‘Büyükşehir mücadelesi Denizli’nin başını çekiği bir konudur. Eğer pek çok il bugün büyükşehir oluyorsa, Denizli’de yapılan mücadelenin sonucunda oluyor. Aslında Denizli şuanda büyükşehir gibi davranıyor. Hep bütçe hem de üretilen iş anlamında zaten büyükşehir oldu. Denizli, çalışmaların birlikte hareket edilmesi noktasında çok güzel örneklerini sergiliyor. Büyükşehir olunmasının vatandaşlarımıza çok büyük fayda sağlayacağını göreceğiz. Artık bundan sonra bu ülkenin ve bu şehrin kaybedecek zamanı olmadığı bilinciyle daha da birlikte çalışmamız gerekiyor, hizmetleri her yere ulaştırmalıyız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı