REKLAMI GEÇ

Ekmek kavgası karakolluk etti

Ekmek kavgası karakolluk etti

Denizli’nin Honaz İlçesi’ne bağlı Karaçay Beldesi’nde Ak Partili Belediye Başkanı Abdullah Kumral ile beldeye ekmek getiren fırıncı Ali Karcı, gramaj konusunda tartıştılar. Çıkan tartışma sonrası ise karakolluk oldular.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2012 Salı, 13:29

Cuma günü, Honaz’a bağlı Karaçay Beldesi’nde meydana gelen ekmek tartışması, Karaçay Belediye Başkanı Abdullah Kumral ile beldeye Kocabaş Beldesi’ndeki fırınından ekmek getiren Ali Karcı karakolluk oldu.

Ekmeğin gramajlarının düşük çıkmasıyla tartışmaya başlayan taraflar karşılıklı hakaret ve yumruklaşmaya dönünce iki taraf da jandarmaya giderek şikâyetçi oldu. Karakola giden taraflar ifadelerinin alınması ardından serbest bırakıldı.

Kumral, fırıncının getirdiği ekmeklerin gramajlarının düşük olduğunu ileri sürerken, “Belediye olarak bizim fırınımızda ekmek zaten çıkıyor. Belde halkı buradan alıyor. Bu fırıncı da beldede ekmek satmak istiyor. Bizde ekmekleri denetledik ve gramajı düşük çıktı. Satmasını engelledik. Fırıncı ‘Eşek herif, gerekirse ekmeği bedava satıp, belediyeyi batıracağım’ diyerek bana hakaret etti, yumruk salladı. Daha sonra kavga oldu. Bende şikayetçi oldum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı