REKLAMI GEÇ

Honaz MYO Abalıoğlu’nu ağırlayacak

Honaz MYO Abalıoğlu’nu ağırlayacak

Honaz Meslek Yüksek Okulu Mart ayı sonunda ilimizin başarılı işadamlarından Cafer Sadık Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İsmet Abalıoğlu’nu konferansta ağırlayacak. İsmet Abalıoğlu, “Deneyimlerim” konulu konferansta öğrencilere tecrübelerini aktaracak.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2010 Cumartesi, 17:19

Honaz Meslek Yüksek Okulu öğrencilere yönelik olarak Yüksekokul- sanayi işbirliği çerçevesinde düzenlediği konferanslarına birisini daha ekliyor. Yüksek Okul 30 Mart tarihinde ilimizin başarılı işadamlarından İsmet Abalıoğlu’nun tecrübelerinden ve birikimlerinden öğrencilerin yararalanabilmesi için soru-cevaplı bir konferans düzenliyor.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Honaz Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Program Başkanı Öğretim Görevlisi Necmi Özdemir, “Honaz Meslek Yüksek Okulu olarak öğrencilerimizin bilgi ve birikimlerini artırmak, gelecek mesleki yaşamlarında başarılı olabilmelerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli konferans ve seminerlerimiz oluyor. 30 Mart 2010 Salı Günü Saat 16.00’da yapacak olduğumuz konferansımızda böyle bir etkinliktir. Bu konferansta ilimizin tanınmış ve başarılı iş adamlarından Cafer Sadık Abalıoğlu Yönetim Kurul Başkan yardımcısı sayın İsmet Abalıoğlu “deneyimlerim” adı altında öğrencilerimize bir konferans verecektir. Konferansımız da sayın Abalıoğlu öğrencilerimizin sorularını da cevaplayacaktır.” Dedi.
Honaz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doc. Dr. Oğuz Karadeniz ise, bu tür etkinliklerin öğrencilere oldukça büyük yararı olduğunu dile getirerek, “Meslek Yüksek Okulumuzun Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Pazarlama, Dış Ticaret, Bankacılık ve sigortacılık, Muhasebe ve vergi uygulamaları, Halkla ilişkiler, Lojistik, İşletme Yönetimi, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasaları ve İşçi Sağlığı ve iş Güvenliği bölümlerimiz sanayiye yönelik olduğundan, Sanayi kesimi ile iyi ilişkiler kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile 30 Mart tarihindeki konferansımızın öğrencilerimize yararlı olacağından kuşkum yoktur. Sayın İsmet Abalıoğlu’na da konferansımıza konuşmacı olarak katıldığı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı