REKLAMI GEÇ

Yarımca‘ya KDH’den plaket

Yarımca‘ya KDH’den plaket

Denizli’de Kale İlçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya Kale Devlet Hastanesi yönetimi teşekkür ziyaretinde bulundu. Kale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Kayğın, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya plaket verdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2012 Salı, 13:40

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın makamında gerçekleşen ziyarete, Kale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Kayğın, Hastane Müdürü Hasan İbanoğlu ve Kale Sağlık Hizmetleri Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Süleyman Kocabaş katıldı.

Kale Devlet Hastanesine katkılarından dolayı teşekkürlerini sunan Kayğın, yaptığı açıklama da Hastane yönetimi olarak yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın büyük katkıları olduğunu vurguladı. Kayğın “Verdiği desteklerle hastanemiz gelişmesinde yardımcı oldu. Gerek şahsı olarak gerekte belediye personeli olarak, hastanemiz ve ilçe halkımız olarak teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Belediye olarak Kale Devlet Hastanesine desteklerin her zaman süreceğinin altını çizdi. Yarımca “İlçe halkımıza faydalı olması için her çalışmaları yaparak hizmetlere devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya ve Dernek Başkanı Süleyman Kocabaş’a Başhekim Kayğın tarafından teşekkür plaketi ve hastane müdürü İbanoğlu’ndan duvar saati hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı