REKLAMI GEÇ

Kale’de ilköğretim haftası kutlaması

Kale’de ilköğretim haftası kutlaması

Denizli’nin Kale ilçesinde Cumhuriyet Yatılı Bölge İlkokulunda gerçekleşen çeşitli etkinliklerle ilköğretim haftası kutlandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Eylül 2012 Cuma, 15:26

Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törenle başlayan kutlamalar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören, daha sonra Cumhuriyet Yatılı Bölge İlkokulu bahçesinde devam etti.

İlköğretim haftası kutlama programına Kale Kaymakamı Serap Özmen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Osman Özbo, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Emniyet Amiri Serkan İçbaşarır, daire amirleri, protokol üyeleri ve çok sayıda veli katıldı. Günün anlam ve önemi ile ilgili öğrenciler şiirler okunurken 8’nci sınıf öğrencileri yeni gelen birinci sınıf öğrencilerine çiçek verdi. Bazı minik öğrenciler heyecanlandığından dolayı gözyaşlarına hakim olamadı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, ilçede eğitim kalitesinin her sene yükseldiğini ifade ederek “Hayırseverler tarafından yapılan okullarımız ilçemizdeki derslik sayısını artırarak, öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim veriyor. Son olarak Uluçam ilkokulunu ek binasını yaptıran Mehmet ve Kemal Aracı adlı hayırseverlerimizi, yine Ethem Özsoy Çok Programlı Lisesi ek binasını yaptıran Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’yı çok teşekkür ediyor, yeni öğretim yılında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Törenin bitmesinin ardından protokol üyeleri ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı