REKLAMI GEÇ

Kale’de yaşlılar için köprü yapıldı

Kale’de yaşlılar için köprü yapıldı

Denizli’nin Kale ilçesi belediye binasının ikinci katta olması nedeniyle yaşlıların zorlanması nedeniyle kapalı pazaryeri ile belediye arasına köprü yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2012 Cuma, 10:48

Denizli’nin Kale ilçesindeki önceki belediye binası, ilçeye yüksekokul gelmesinin ardından yüksekokula dönüştürülmüştü. Yeni belediye hizmet binasının ikinci katta olmasının yaşlıları zorladığını gören Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, kapalı pazaryeri ile yeni hizmet binası arasına köprü yaptırdı.

Köprünün kurulmasının ardından kısa sürede hizmete başlayan köprünün ilk geçeni Hacı Yusuf Emerce oldu. Akülü aracı ile belediye hizmetlerinden rahatlıkla yararlanan Emerce yaptığı açıklamada “Belediyemizin yüksekokul olmasıyla yeni binasına taşındı. Ancak yeni bina ikinci kat olduğu için bizler için sıkıntı yaşanıyordu. Merdiveni çıkabilmek için saatlerce dinleniyor, öylelikle çıkıyorduk. Köprünün yapılması bizler için çok iyi oldu.”dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yapılan köprünün yaşlı vatandaşların belediye hizmetlerinden rahatlıkla ulaşacağını vurgulayarak “Yusuf amcamız köprümüzü kullanan ilk vatandaşımız oldu. Akülü aracı ile belediyemizin birimlerine rahatlıkla ulaşabildi. Yaşlı vatandaşlarımızın işlerini rahatlıkla halletmeleri bizleri son derece mutlu etti.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı