REKLAMI GEÇ

Engellilere akülü araç

Engellilere akülü araç

Denizli’nin Kale İlçe Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kale’ye bağlı İnceğiz Köyü’nde yaşayan üç engelli vatandaşa akülü sandalye hediye ederek yaşamlarını kolaylaştırdı.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2013 Pazartesi, 10:41

Denizli’nin Kale ilçesine bağlı İnceğiz köyünde yaşayan bedensel engelli Yusuf Tembelo, Meral Yürek ve Havva Tembelo’ya Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca engelli vatandaşlara evlerinde ziyaret ederek, akülü araçları teslim etti. İlk olarak İnceğiz Mahallesine bağlı Şarallar Mahallesinde Yusuf Tembelo’nun evini ziyaret etti.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP ilçe Başkanı İbrahim Aşkın, Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Sözkesen, İnceğiz Köyü Muhtarı Yüksel Pekçok ve Doğanköyü muhtarı Ersin Eliküçük ile birlikte Yusuf Tembelo’yu evinde ziyaret edilerek akülü aracı teslim edildi.

Aynı köyde yaşayan engelli Havva Tembelo ve Meral Yürek’i ziyaret ederek akülü sandalyelerini teslim eden Belediye Başkanı Yarımca,“Bedensel engelli vatandaşlarımızın engellerini kaldırmak için seferberlik ilan ettik. Ekiplerimiz tarafından tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye alarak kendi ellerimizle teslim ettik. Yaptığımız herşey onların mutlu olmaları için. Aracı teslim ettiğimiz anda yüzlerindeki ifade bizleri mutlu etmek için yetiyor. Her zaman olduğu gibi engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı