REKLAMI GEÇ

Kale Meslek Yüksekokulu’nda aşure günü

Kale Meslek Yüksekokulu’nda aşure günü

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler topluluğu tarafından organize edilen ve Kale Belediyesi’nin katkılarıyla Aşure günü yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2012 Perşembe, 09:01

Kale Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşen Aşure Günü’ne Kale Kaymakamı Serap Özmen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Osman Özbo, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Emniyet Amiri Serkan İçbaşarır, Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Ağdağ, daire amirleri, MYO öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kale Kaymakamı Serap Özmen ve Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca aşure dağıtan öğrencilerin yanına giderek kolaylıklar diledi, aşure kazanlarının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Ağdağ, yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerin bir yenisini daha eklediklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Okulumuz öğrencileri tarafından kurulan topluluğun ilk etkinliğini Muharrem ayına denk gelmesiyle Aşure dağıtımıyla başladı. Kale halkıyla okulumuz sürekli olarak etkinliklerde buluşuyoruz. Önümüzdeki günlerde etkinliklerimiz devam edecektir. Katkılarından dolayı Kale Belediye Başkanımız İsmail Yarımca’ya teşekkürü borç bilirim.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı