REKLAMI GEÇ

Kale’de kınalı kuzular uğurlandı

Kale’de kınalı kuzular uğurlandı

Denizli’nin Kale İlçesinde Kale Belediyesi tarafından organize edilen ve Kale Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen asker eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu.

/ DENİZLİHABER / 21 Kasım 2012 Çarşamba, 09:17

Kale Belediyesi tarafından organize edilen ve Kale Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen asker eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Programa Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Hayla, MHP Kale ilçe Başkanı İsmail Omrak, Kale Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aşkın, Belediye Meclis Üyeleri, 92/4 tertip askerler, yakınları ve çok sayıda Kaleli vatandaşlar katıldı.

Kale ilçesi, Karaköy ve Gölbaşı beldeleri ve 25 köyden gidecek olan 116 kınalı kuzu için düzenlenen program, Kaan, Özge ve Aydanur konseriyle devam etti. Asker adayları okunan parçalara eşlik ederek, stres attı.

Asker yakınlarının askerlere kına yakma merasiminde ilginç görüntüler oluşurken, Mehmet Nebi Özyurt’un okuduğu “Ben Şehidim Ana” adlı şiiri okumasıyla dinleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca asker adaylarına hediye verdi. Yarımca yaptığı konuşmada “Evlatlarını bugünlere kadar yetiştiren anne ve babalarından Allah Razı olsun. Cenab-ı Allah’ın izniyle kınalı kuzularımız pabucuyla gitmeyi, pabucuyla gelmeyi nasip etsin. Asker ocağına gidecek olan yiğitlerimiz sağ salim vatan borcunu ödeyecektir” dedi. Eğlencenin ardından asker adayları arkadaşları tarafından havaya atılarak, “En büyük asker, bizim asker” sloganları attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı